Tijdschrift De Psycholoog

Lees je graag wetenschappelijk onderbouwde achtergrondartikelen over de psychologie? Wil je eenvoudig op de hoogte blijven van het laatste nieuws als het gaat om dit vakgebied? Het NIP heeft haar eigen vaktijdschrift De Psycholoog. Dit tijdschrift bevat onder andere wetenschappelijke artikelen, nieuws en interviews uit alle richtingen van de psychologie. De Psycholoog verschijnt elke eerste week van de maand.

Website tijdschrift De Psycholoog
Je kunt De Psycholoog online lezen via: www.tijdschriftdepsycholoog.nl. Deze website is een overzichtelijk kennisplatform met alle ins en outs van de psychologie. Iedere maand wordt het nieuwe nummer van De Psycholoog digitaal gepubliceerd, met alles erop en eraan: foto’s, filmpjes en verwijzingen naar relevant bronmateriaal. Alle artikelen zijn na het inloggen afzonderlijk te lezen op tablet, telefoon of pc, maar ook kunnen leden van SPS-NIP volledige nummers als pdf downloaden.
Naast alle artikelen uit het blad staan er nieuwsberichten op de website en lichten we psychologie gerelateerde boeken uit. Artikelen over hetzelfde onderwerp zijn samengevoegd tot dossiers: alle informatie, tekst, video en beeld, overzichtelijk bij elkaar. Ook vind je in dossiers informatie over het NIP. Op alle artikelen is te reageren en is er plaats voor meningen, dialoog en discussie.

Wat kun je als SPS-NIP lid?

  • Volledige nummers van tijdschrift De Psycholoog als pdf dowloaden
  • Alle artikelen afzonderlijk van elkaar lezen op tablet, telefoon en pc
  • Jouw mening geven in een reactie op artikelen
  • Het nieuwe archief van De Psycholoog is daarbij slim georganiseerd, zodat alle artikelen over een bepaald onderwerp gemakkelijk terug te vinden zijn, wat handig is voor jouw studieopdrachten!

Naast het digitale abonnement ook een papieren abonnement ontvangen?
Dat kan natuurlijk! Er is een speciaal studentenabonnement met korting,  waarbij ‘De Psycholoog’ elke maand op je deurmat valt en je slechts € 55,- per jaar betaalt (i.p.v. €87,50).  Klik hier voor meer informatie.

Lukt het niet of heb je nog vragen?
Bekijk dan  de veelgestelde vragen op de algemene NIP-website, neem contact op met het informatiecentrum van het NIP via  info@psynip.nl  of bel naar het informatiecentrum (030) 820 15 00.
Neem eens een kijkje op de website! www.tijdschriftdepsycholoog.nl

 

 

 

Tijdschrift De Psycholoog

Exclusief voor (SPS-)NIP leden!


Log in en lees!