NIP Leesvoer

Wij weten hoe belangrijk het kan zijn om je als student verder te verdiepen in de psychologische vakliteratuur. In de opleiding komen niet alle onderwerpen aan bod, en ook van nieuwtjes en recente ontwikkelingen worden we niet altijd op de hoogte gehouden. Daarom heb je als (SPS-)NIP lid exclusief toegang tot verbredende vakliteratuur via verschillende kanalen, namelijk via de NIP-Boekenclub en het tijdschrift ‘De Psycholoog’.

NIP Boekenclub
In de NIP Boekenclub vindt je een selectie vakliteratuur die je met een speciale korting kan aanschaffen. Elke maand zijn er nieuwe boeken die met korting aangeboden worden. De aangeboden boeken zijn erg veelzijdig, de thema’s lopen uiteen van behandelprotocollen tot zelfhulpboeken.

De boekenclub is een initiatief van het NIP en uitgeverij BOOM Psychologie, om vakliteratuur voor studenten en psychologen toegankelijker te maken. En deze dienst is exclusief voor (SPS-)NIP leden. Ben jij nieuwsgierig geworden naar de aanbiedingen van deze maand? Neem dan snel een kijken in de Boekenclub.

 

Studenten-lidmaatschap

Studeer jij psychologie? Word dan nu lid van SPS-NIP. Het lidmaatschap biedt studenten talloze voordelen.
Word lid