NIP Leesvoer

Wij weten hoe belangrijk het kan zijn om je als student verder te verdiepen in de psychologische vakliteratuur. In de opleiding komen niet alle onderwerpen aan bod, en ook van nieuwtjes en recente ontwikkelingen worden we niet altijd op de hoogte gehouden. Daarom heb je als (SPS-)NIP lid exclusief toegang tot verbredende vakliteratuur via verschillende kanalen, namelijk via de NIP-Boekenclub en het tijdschrift ‘De Psycholoog’.

NIP Boekenclub
In de NIP Boekenclub vindt je een selectie vakliteratuur die je met een speciale korting kan aanschaffen. Elke maand zijn er nieuwe boeken die met korting aangeboden worden. De aangeboden boeken zijn erg veelzijdig, de thema’s lopen uiteen van behandelprotocollen tot zelfhulpboeken.

De boekenclub is een initiatief van het NIP en uitgeverij BOOM Psychologie, om vakliteratuur voor studenten en psychologen toegankelijker te maken. En deze dienst is exclusief voor (SPS-)NIP leden. Ben jij nieuwsgierig geworden naar de aanbiedingen van deze maand? Neem dan snel een kijken in de Boekenclub.
Gratis digitale toegang tot artikelen van het tijdschrift ‘De Psycholoog’

Lees je graag wetenschappelijk onderbouwde achtergrondartikelen over de psychologie? Wil je eenvoudig op de hoogte blijven van het laatste nieuws als het gaat om dit vakgebied? Wil je graag op elk moment kunnen kijken of er nog interessante activiteiten voor je worden georganiseerd bij het NIP? Dan is de NIP-app zeker iets voor jou!

Hierop krijg je toegang tot artikelen van het leidend maandblad voor psychologen, namelijk ‘De Psycholoog’.  De Psycholoog is het vaktijdschrift van het NIP, de  beroepsvereniging van psychologen. Dit tijdschrift bevat onder andere wetenschappelijke artikelen, nieuws en interviews uit alle richtingen van de psychologie. De Psycholoog verschijnt elke eerste week van de maand (behalve in augustus) en beschikt over een digitaal archief, waarin artikelen vanaf 2000 terug te vinden zijn.

Dit is niet alleen interessant, maar ook handig als naslagwerk voor je studie! Je hebt niet alleen via de NIP-app toegang tot de digitale versie van de Psycholoog, maar ook via de website van ‘De Psycholoog’ op www.tijdschriftdepsycholoog.nl. Hier kan je op dezelfde manier inloggen als via de NIP-app.

Naast het digitale abonnement via de app ook een papieren abonnement ontvangen?
Dat kan natuurlijk! Er is een speciaal studentenabonnement met korting,  waarbij ‘De Psycholoog’ elke maand op je deurmat valt en je slechts € 50,- per jaar betaald (i.p.v. €77,50).  Klik hier voor meer informatie.

Download de app

De app kan je downloaden in de  Google Playstore  en  iOS appstore. Log vervolgens in met de persoonlijke inloggegevens die je per mail hebt ontvangen. Als inlognaam dien je jouw lidnummer te gebruiken en als wachtwoord kan je de combinatie van je postcode + huisnummer invullen (zonder spaties of toevoegingen). Let op! Het wachtwoord is hoofdlettergevoelig en het is niet mogelijk om je wachtwoord te wijzigen.

Lukt het niet of heb je nog vragen?

Bekijk dan  de veelgestelde vragen op de algemene NIP-website, neem contact op met het informatiecentrum van het NIP via  info@psynip.nl  of bel naar het informatiecentrum (030) 820 15 00.

NIP-app downloaden

NIP-app downloaden google_play app_store

Studenten-lidmaatschap

Studeer jij psychologie? Word dan nu lid van SPS-NIP. Het lidmaatschap biedt studenten talloze voordelen.
Word lid