Welkom Lara, Li-anne, Laura en Renske!

Vanaf juli 2020 zijn er nieuwe Landelijk Bestuursleden begonnen bij SPS-NIP! Dat zijn de commissiecoördinator, secretaris, pr-functionaris en stedelijk bestuurcoördinator. Hier stellen ze zich voor:

 


Hoi! Ik ben Laura en ik ben 21 jaar oud. Ik ben op dit moment bezig met het afronden van mijn bachelor Psychologie aan de Universiteit van Tilburg. Ik heb hier gekozen voor de afstudeerrichting neuropsychologie, en ben ook van plan om mijn master hierin te gaan doen. Ik merk dat ik de relatie tussen het brein en het gedrag van mensen onwijs interessant vind! In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te tennissen, te squashen en daarnaast vind ik het ook leuk om te tekenen.

Bij SPS NIP ga ik de functie van Stedelijk bestuur coördinator vervullen. Ik vind het super leuk om op deze manier betrokken te zijn bij SPS NIP en hierdoor bij te kunnen dragen aan de organisatie van psychologie gerelateerde activiteiten en de belangenbehartiging voor psychologie studenten in heel Nederland. Ik zie dit bestuursjaar als een leuke uitdaging, waarin ik hoop dat we samen met het landelijke bestuur, de stedelijke besturen en de andere actieve leden een leuk jaar kunnen neerzetten!

 


Hi allemaal! Ik ben Renske, 22 jaar en studeer psychologie in het mooie en gezellige Groningen. Ik ben net klaar met mijn bachelor en ga over een jaar de master klinische psychologie doen.

Ik wil graag mensen met complexe problematiek helpen een mooie stukjes van zichzelf terug te vinden en het leven draaglijker te maken. Ik hou (meestal) van sporten en ben regelmatig te vinden in de turnhal, sportschool of hardlopend op straat. Ik vind het fijn om tijd door te brengen met mijn vriendinnen en familie en ben altijd in voor spelletjes. Nieuwe culturen ontdekken en gekke plannen maken geven me veel energie. Verder kun je me (bijna) altijd overhalen met chocola of monchou taart.

Vanaf 1 juli zal ik de functie van secretaris vervullen binnen het Landelijk Bestuur! Ik zal onder andere al jullie mailtjes afhandelen, het beleid schrijven en me hard maken om jullie stem te laten horen. Ik voel me betrokken bij de visie en doelen van SPS-NIP en zet me daar om graag in om deze te delen. Ik vind het belangrijk dat alle studenten weten waar wij voor staan en wat wij te bieden hebben. Een bestuursjaar geeft mij daarnaast de kans om mezelf te ontwikkelen op gebieden die tijdens mijn studie minder worden aangesproken. Ik heb erg veel zin om me in te zetten voor jullie!

 


Hoi! Ik ben Lara en ik ben 20 jaar oud. Ik woon en studeer in Leiden en ben net klaar met mijn bachelor. Na mijn tussenjaar wil ik waarschijnlijk de master Economic and Consumer Psychology te Leiden gaan doen. Mijn interesses binnen psychologie zijn onwijs breed, dus ik vind vrijwel alle masters wel aantrekkelijk! Het leuke aan E&C vind ik dat het zich bezighoudt met hoe en waarom mensen bepaalde keuzes maken, aangezien we daar de hele dag mee bezig zijn. In mijn vrije tijd hou ik van reizen, koken, lezen en drankjes doen! Het afgelopen jaar ben ik secretaris en vice-voorzitter geweest van de Promotiecommissie, waarmee ik me met plezier heb ingezet om SPS-NIP te promoten, zowel op evenementen als via sociale media. Door als commissielid actief te zijn leerde ik steeds meer over SPS-NIP en de leuke en belangrijke zaken waar zij zich mee bezighouden. Deze ervaring heeft mijn interesse gewekt in de functie van pr-functionaris die ik vanaf 1 juli ga bekleden. Als pr-functionaris hoop ik de naamsbekendheid van SPS-NIP te vergroten, zodat meer psychologiestudenten leren wat SPS-NIP voor ze kan betekenen. Dit zou bijvoorbeeld via sociale media verder kunnen worden uitgebreid, zeker met de huidige maatregelen vanwege de coronapandemie. Ik heb er zin in om hier het komende jaar met de rest van het bestuur mee aan de slag te gaan!

 


 Hi allemaal! Mijn naam is Li-anne Bultena en ik ben 23 jaar. Ik woon in Groningen en heb vorig jaar de bachelor Toegepaste Psychologie aan de Hanzehogeschool afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik mij voornamelijk gespecialiseerd in de richting Arbeid- & Organisatiepsychologie. Ik vond dit echter nog beperkt en wil het graag verbreden naar het analyseren van gedrag op groepsniveau, aldus meer de richting van de Sociale Psychologie. Mede daarom ben ik begonnen aan de pre-master Applied Social Psychology aan de Rijksuniversiteit Groningen. Het leukst hierbij vind ik het werken met mensen. Ik ben enthousiast en kan gemakkelijk contacten leggen. Tegelijkertijd ben ik ook erg zelfstandig en nuchter ingesteld. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te koken, shoppen en golfen.

Vanaf 1 juli zal ik in het Landelijk Bestuur van SPS-NIP de functie van commissiecoördinator en vertegenwoordiger voor EFPSA gaan vervullen. Ik wil mij graag met de rest van het bestuur bezighouden met de stap van student naar het werkveld te vergemakkelijken. Verder zal ik de commissies ondersteunen en ze zo goed mogelijk helpen bij hun evenementen! Tevens lijkt het mij erg leuk om als Member Representative (MR) van EFPSA mij bezig te houden met onderwerpen (binnen of buiten SPS-NIP) die op internationaal niveau spelen, of met de internationale studenten binnen Nederland. Ik kijk ernaar uit om mij vanaf juli samen met de rest van het bestuur in te zetten voor de psychologiestudenten in Nederland!

 

 

 

 

 

 

Studenten-lidmaatschap

Studeer jij psychologie? Word dan nu lid van SPS-NIP. Het lidmaatschap biedt studenten talloze voordelen
Word lid
 

Stage psychologie?

Als lid van SPS-NIP heb je exclusief toegang tot het volledige stage overzicht met misschien wel jouw droomstage!
Meer weten?