Stages van de maand

Stages van de maand

Marketing stage Douwe Egberts Business, Health & Care
Bij Jacobs Douwe Egberts kan óók jij impact hebben, net als al onze ruim 12.000 gepassioneerde werknemers die actief zijn in meer dan 100 landen. Wij zijn op zoek naar een stagiair met een drive en ideeën om het Channel Marketing team te versterken. Onze voorkeur gaat uit naar een periode van circa 6 maanden vanaf februari/maart 2019.

Internship Zebbug, Malta
The internship will consist of research projects, event management, helping in setting up of new services, presentations, discussing clients, assisting diverse managers in running of services, attending multi-disciplinary meetings, and attending multi-disciplinary case reviews among other activities. If you are a psychology student who is eager for new experiences that will add to your personal and professional development, this internship is perfect for you!

Revalidatie ouderenzorg Rotterdam
Stage in de Ouderenzorg, voor een masterstudent psychologie, bij Laurens in Rotterdam.
Het doel is om een psychologiestudent op te leiden tot het niveau van een beginnende (junior) psycholoog. De taken van de psycholoog in het verpleeghuis: intake en diagnostiek, advisering van teams in de omgang met cliënten (mediatieve therapie), individuele begeleiding/behandeling, beïnvloeding van het woon-leefklimaat of van het therapeutisch klimaat en waar mogelijk ook met beleidsontwikkeling. De stage wordt aangeboden voor 3-4 dagen per week gedurende minimaal 9 maanden.

Studenten-lidmaatschap

Studeer jij psychologie? Word dan nu lid van SPS-NIP. Het lidmaatschap biedt studenten talloze voordelen.
Word lid

SPS-NIP organiseert wel 30 excursies per jaar!

homepage super klein Meer weten?

Stage psychologie?

Als lid van SPS-NIP
heb je exclusief toegang
tot het volledige
stage overzicht met
misschien wel jouw
droomstage!

Meer weten?