Landelijke Bestuursleden

Contact met ons opnemen? Klik hier.


 

Eveliene Matser

Functie: Voorzitter

Ik houd me bezig met: Leiderschap, beleid, communicatie, belangenbehartiging en coaching

Kwaliteiten: Doorzetter, gedreven, behulpzaam, kritisch

Waarom ik me inzet voor SPS-NIP: De visie van SPS-NIP, hun vele activiteiten en diensten zorgen ervoor dat psychologiestudenten zichzelf op persoonlijk en op professioneel vlak kunnen ontwikkelen. Hierdoor wordt de stap naar het werkveld een stuk kleiner, en wordt de overgang van studie naar werk makkelijker. Het werkveld kan soms beangstigend zijn, daarom vind ik een goede overgang naar het werk belangrijk. Ook wil ik mij volop gaan inzetten voor de belangenbehartiging. Afgelopen jaar denk ik dat het nog belangrijker is geworden om naar de vragen en het welzijn van de psychologiestudenten te luisteren. Op deze manier kan ik mij professioneel ontwikkelen en bijdragen aan de ontwikkeling van psychologiestudenten.

 


 

 

Sara Carlos Campos

Functie: Financieel coördinator en stedelijk bestuurcoördinator

Ik houd me bezig met: Financiën, penningmeesters, kascommissie, groepsdynamiek, contact met studieverenigingen en activiteiten

Kwaliteiten: Analytisch, enthousiast, betrokken

Waarom ik me inzet voor SPS-NIP: Ik vind het belangrijk dat psychologiestudenten weten welke richtingen ze op kunnen na hun studie en hier biedt SPS-NIP de perfecte mogelijkheid toe. Daarnaast zorgt SPS-NIP voor een mooie handvaten die psychologiestudenten helpen zich persoonlijk te ontwikkelen, waardoor ze makkelijker een brug kunnen slaan tussen hun studie en het werkveld. Daarom vind ik het belangrijk om de Stedelijke Besturen te begeleiden in het organiseren van activiteiten studenten oriënteren in hun keuzeproces.

 


Michelle Kerstens

Functie: Pr-functionaris

Ik houd me bezig met: Promotie, naamsbekendheid en ledenwerving

Kwaliteiten: Doorzetter, trouw, positief

Waarom ik me inzet voor SPS-NIP: SPS-NIP biedt psychologiestudenten ontzettend veel mogelijkheden om zich te kunnen ontwikkelen naast de studie. Ik gun iedereen die dat wil deze mooie kans, daarom focus ik me onder andere op de naamsbekendheid en ledenwerving. Door de vele verschillende soorten activiteiten is er voor iedere student, in elke fase van de studie, wel iets interessants om bij te wonen; van sociale evenementen zoals het psychologieweekend tot de meer carrière-gerichte evenementen zoals het jaarlijkse congres. Ik vind het een eer om hieraan mee te mogen werken en zo alle psychologiestudenten een beetje te helpen!

 


Jesse Rijsdijk

Functie: Commissiecoördinator, Member Representative van SPS-NIP voor EFPSA

Ik houd me bezig met: Evenementen, begeleiding, commissies en EFPSA

Kwaliteiten: Groei georiënteerd, creatief, communicatief vaardig, optimistisch

Waarom ik me inzet voor SPS-NIP: Vanaf jonge leeftijd haal ik voldoening uit mensen helpen. Het warme gevoel dat ik krijg door in de nabijheid van genezing te zijn, is ongeëvenaard en zorgt voor intrinsieke motivatie. Omdat de missie van SPS-NIP, psychologiestudenten steunen in hun ontwikkeling en de brug slaan tussen het studenten- en werkleven, in resonantie ligt met mijn intrinsieke motivatie, voel ik vreugde en dankbaarheid om me hier het aankomende jaar voor in te zetten. De kans het aantal bekwame toekomstige psychologen te verhogen, en daarmee indirect bij te dragen aan collectieve menselijke genezing, spreekt tot mijn verbeelding en vult mij met inspiratie en daadkracht.

 


 

Sam Julia van Ek

Functie: Netwerkcoördinator, Vice-MR van SPS-NIP voor EFPSA

Ik houd me bezig met: Student in Secties, Beroepscoaches, Stagebank en EFPSA

Kwaliteiten: Betrokken, open, creatief, enthousiast

Waarom ik me inzet voor SPS-NIP: SPS-NIP is in mijn ogen van enorme waarde voor de psychologiestudent, daar wil ik me graag voor inzetten. Je komt als student niet alleen in contact met andere psychologiestudenten, je hebt ook de mogelijkheid om contact op te nemen met mensen in het werkveld, toegang tot de Stagebank, momenten om te netwerken en nog veel meer om jezelf wegwijs te maken in de psychologiewereld! Wat ik belangrijk vind is de stap tussen het studeren en werken kleiner te maken. Daarnaast wil ik ook graag bijdragen aan het welzijn en de ontwikkeling van de student. Daar ga ik me dan ook vol goede moed aan wijden het komende jaar!