Nieuwsbrief

Kom in het Landelijk Bestuur van SPS-NIP!

Beste SPS’er,

Ben jij die gemotiveerde psychologiestudent die iets meer wil doen dan alleen studeren? De volgende functies binnen het Landelijk Bestuur staan open: voorzitter, financieel coördinator en netwerkcoördinator.Grijp jouw kans om je te onderscheiden! Nevenactiviteiten worden immers steeds belangrijker tegenwoordig.

 

Het zijn weer drukke tijden en de werkdruk in het WO staat hierdoor de afgelopen weken in de spotlight. De bezuinigingen eisen hun tol en universiteitsmedewerkers protesteren. Het psychologisch werkveld blijft in beweging, zo is er steeds meer ruimte voor ervaringsdeskundigen in behandelingen. Zij bieden een ander soort steun, bovenop de steun van professionals met wetenschappelijke achtergrond.

 

Over wetenschap gesproken, de igNobelprijs is weer uitgereikt! Dit eert de opmerkelijke en opvallende wetenschap die niet zo droog is als wij, alspsychologiestudenten, soms gewend zijn. Kijk ook eens de documentaire ‘what makes you click’ om die droge psychologiestof tot leven te zien komen!

 

Tenslotte willen we het Trainersbureau aan jullie voorstellen. Deze Actieve Leden hebben zich enorm goed ingezet de afgelopen tijd!

 

Veel leesplezier!

NIP-app downloaden

NIP-app downloaden google_play app_store

Studenten-lidmaatschap

Studeer jij psychologie? Word dan nu lid van SPS-NIP. Het lidmaatschap biedt studenten talloze voordelen.
Word lid

SPS-NIP organiseert wel 30 excursies per jaar!

homepage super klein Meer weten?

Stage psychologie?

Als lid van SPS-NIP
heb je exclusief toegang
tot het volledige
stage overzicht met
misschien wel jouw
droomstage!

Meer weten?