Van student naar praktijk

Als student lid van SPS-NIP kan je je op veel manieren voorbereiden op je toekomstige carrière. Maar wat als je eindelijk het felbegeerde diploma in bezit hebt en daadwerkelijk wilt starten als psycholoog? Op welke manieren kan het NIP jou als professional dan verder ondersteunen?

Linksonder vind je belangrijke informatie voor jou als psychologiestudent. SPS-NIP helpt psychologiestudenten door hen te informeren over verschillende vakinhoudelijke facetten zoals beroepsethiek, tuchtrecht en registraties. Onderwerpen als beroepsethiek, E-learning en tuchtrecht komen soms eerder om de hoek kijken dan je denkt. Hoe ga je bijvoorbeeld om met een cliënt die graag buiten de consulten met je wil afspreken? Wat is hierbij een professionele manier van handelen?

Hetzelfde geldt voor registraties. Natuurlijk wil jij aan je cliënten en omgeving laten zien dat jij zorgvuldig en ethisch te werk gaat. Daarvoor is een (NIP-)registratie uiterst belangrijk. Maar hoeveel registraties zijn er nou en wat onderscheidt ze van elkaar?

Studenten-lidmaatschap

Studeer jij psychologie? Word dan nu lid van SPS-NIP. Het lidmaatschap biedt studenten talloze voordelen.
Word lid

Stage psychologie?

Als lid van SPS-NIP
heb je exclusief toegang
tot het volledige
stage overzicht met
misschien wel jouw
droomstage!

Meer weten?