21
sep

Workshop Schematherapie

Wil je meer weten over de wonderen wereld van schematherapie en zelf ervaren welke schema’s en modi op jou van toepassing zijn? Kom dan naar deze introductieworkshop over schematherapie! Michiel van Vreeswijk verzorgt een ervaringsgerichte workshop, waarbij een actieve houding van jou als deelnemer wordt verwacht.

 

Introductie workshop schematherapie

In de 3 uur durende workshop krijg je een introductie in wat schema’s, modi en basisbehoeften zijn en welke technieken in schematherapie worden gebruikt. Na afloop van de workshop ben je je meer bewust van je eigen schema’s en modi, en hoe die van invloed kunnen zijn in de behandeling van patiënten. Naast theoretische kennisoverdracht heeft deze workshop een ervaringsgericht karakter en wordt een actieve houding van de deelnemers verwacht.

 

Over de spreker

Michiel van Vreeswijk is als klinisch psycholoog werkzaam bij G-kracht psychomedisch centrum alwaar hij onder andere individuele en groeps-schematherapie geeft. Michiel is supervisor VGCt en supervisor schematherapie (Vereniging Schematherapie en ISST) en geeft individuele en groeps-schemaleertherapie aan collegae. Hij geeft nationaal en internationaal les over schematherapie en heeft meerdere artikelen en boeken over schematherapie geschreven.

 

Programma

18.00-18.30 uur:               Ontvangst met koffie en thee
18.30-21.30 uur:               Workshop

 

Kosten

€ 10,- voor NIP-leden

€ 75,- voor niet NIP-leden

 

 

Locatie

The Colour Kitchen Zuilen, Pr. Christinalaan 1, 3554 JL Utrecht (let op: er zijn meerdere locaties van The Colour Kitchen in Utrecht)
Let op: i.v.m. de anderhalve meter maatregel is dit een andere locatie dan eerder vermeld.

 

Slechts nog maar enkele plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan vol = vol!

Aanmelden kun je hier: