13
nov

SEP Najaarscongres #winning

Najaarscongres #winning

Het is alweer tijd voor het derde congres van de NIP sectie Sociale en Economische Psychologie. Dit keer in het teken van #winning! Maar voordat we kunnen winnen, moeten we eerst begrijpen wat we als gedragspsychologen nog moeten overwinnen. Waar verliezen we nu op? Wat gaat er op dit moment fout of werkt niet op het gebied van gedragsbeïnvloeding? Daar zullen we in drie korte keynotes achter komen. In de workshoprondes staat winning centraal: wat heeft dan wél succes? En waar kunnen we nog slagen in maken? Hierna is er natuurlijk tijd voor een gezellige borrel!

 

Sprekers:

Dr. Michael Vliek over ‘Beinvloeding door straffen – Social naming and shaming’ (neem als voorproefje ook deel aan het NIP-webinar ‘Wat is een effectieve gedragsinterventie?’ door Dr. Michael Vliek)

De overige sprekers blijven nog even een verrassing, maar worden zo snel mogelijk bekend gemaakt! We kunnen alvast verklappen dat het ACD-model in ieder geval uitgebreid aan bod zal gaan komen!

 

Programma 13 november 2020

13.00-13.30 uur: Inloop

13.30-14.15 uur: Keynotes #losing

14.15-14.30 uur: Algemene Ledenvergadering (ALV) sectie SEP

14.30-15.00 uur: Pauze

15.00-15.45 uur: Workshopronde 1 #winning

15.45-16.30 uur: Workshopronde 2 #winning

16.30-16.45 uur: Plenaire afsluiting

16.45-17.30 uur: 1,5 meter-borrel

 

Waar en wanneer:

Het Huis, Boorstraat 107, Utrecht

Vrijdag 13 november 2020

 

Aanmelden:

Gratis voor NIP-leden

€ 101,- voor NIET NIP-leden

Nog geen lid? Word lid en kom meteen gratis naar dit congres! Je bent al voor € 70,- de rest van het jaar lid.

Bij afschaling van dit evenement in verband met corona, hebben de eerst ingeschrevenen voorrang op deelname. 

 

Aanmelden voor het congres kunt u hier;

 

 

 

[featured_panel column=”1″ columnoffset=”0″ headline=”Nog geen lid? Samen staan we sterker!” type=”filled”]

Nog geen lid? Sluit je dan meteen bij ons aan, zodat we ons samen hard kunnen maken voor psychologen werkzaam in de sociale & economische psychologie!

Het NIP zit sinds kort aan tafel bij de verschillende ministeries om de belangen van psychologen uit dit werkveld te behartigen. Hoe groter de achterban van de sectie SEP, hoe meer we ons kunnen inzetten voor deze doelgroep. De sectie SEP is bezig met het ontwikkelen van ethische kaders voor jullie werkveld, het ontwikkelen van een kennisplatform en het verbinden van de wetenschap met de praktijk. Ga naar onze word lid pagina. Meld je aan en profiteer meteen van de ledenkorting en andere ledenvoordelen of bekijk de sectieflyer

 

 

[/featured_panel]