9
jan

SPS-NIP Het arbeid- en organisatie psychologie werkveld verkennen bij Buro Bries

Buro Bries biedt advies en hulp aan ondernemers, maar ook aan werknemers, managers, projectleiders en vrijwilligers bij het maken van maatschappelijke inpact. Oftewel, ze zijn er voor ondernemende mensen die hun bedrijf of project gezond, eerlijk en duurzaam willen leiden. Bij Buro Bries gaan ze uit van deze drie pijlers: samenwerken, flexibiliteit en uitproberen. 

Zowel startende als al draaiende ondernemingen kunnen bij Buro Bries terrecht. Ze bieden begeleiding bij het beantwoorden van vragen als; Je wilt het verschil maken, maar hoe ga je daar van rondkomen? Waar liggen je innovatieve kansen? Hoe ga je om met personeel? De focus kan zowel liggen op het opstarten als op het doorgroeien van een organisatie.

Spreekt de kant van arbeids- en organisatie psychologie jouw aan? Kom op 9 januari naar de excursie van Buro Bries in Groningen (boterdiep 63, goed bereikbaar met ov)! De excursie is van 13:45 tot 16:30.

Ben je na het lezen nog meer geïnteresseerd geraakt? Hou deze datum dan vrij en meld je aan via https://eventix.shop/5sz5ndxz

Kosten:
Ticket: €5,-
SPS-NIP leden: Gratis

Mocht je hier nog vragen over hebben, dan horen wij dit uiteraard graag van je via de mail lec@spsnip.nl.