20
mrt

PA!N Congres

De Pijn Alliantie in Nederland is in 2017 opgericht en bestaat uit vertegenwoordigers van medische, paramedische en verpleegkundige beroepsgroepen én patiënten. PA!N heeft als doel de zorg voor patiënten met pijn te verbeteren. Multidisciplinaire pijnbehandeling in alle levensfasen. Wie doet wát op wélk moment?

Programma

Het congres bestaat uit plenaire en parallel sessies. Experts vanuit binnen- en buitenland zullen een handzaam overzicht geven van de huidige stand van zaken t.a.v. pijn en behandeling bij kinderen, volwassenen en ouderen.

 

Doelgroepen

Anesthesiologen-pijnbehandelaars, revalidatieartsen, kinderartsen, geriaters, neurologen, oncologen, huisartsen, psychologen, AIOS vanuit genoemde doelgroepen, verpleegkundigen, oefentherapeuten, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en overige belangstellende zorgprofessionals.

 

Accreditatie

Accreditatie van het programma wordt aangevraagd bij het ABAN, ADAP, V&V, VSR en KNGF voor de competentiegebieden medisch handelen, samenwerken en kennis en wetenschap.

 

Abstracts

Het toezenden van een abstract ten behoeve van een poster is mogelijk tot 15 januari 2020. Meer informatie vindt u op de website van het Wenckebach Instituut.

 

Inschrijven

Inschrijven is mogelijk tot 1 maart 2020.