6
mrt

Eerste SEP-UP

Eerste SEP-UP!

De SEP-UP met hapje en drankje is een laagdrempelig en informeel moment voor SEP-leden om elkaar te ontmoeten, om de SEP beter te leren kennen, vakinhoudelijke ervaringen uit te wisselen, en meer!

Tijdens deze eerste SEP-UP zal Michiel Kuik je meenemen in zijn ervaringen met gedragsverandering binnen de overheid. We houden het luchtig met ruimte voor eigen inbreng.

Voor en na deze interactieve lezing, blijft er genoeg tijd over om te netwerken en je psychologie-collega’s beter te leren kennen.

Michiel Kuik is gedragswetenschapper bij UWV en bestuurslid van de sectie SEP van het NIP. Hij houdt zich bezig met het opzetten en uitvoeren van gedragsexperimenten, adviseren op het gebied van gedrag en het profileren van gedragswetenschappen binnen de overheid en UWV. Michiel zal wat vertellen over zijn ervaringen van het toepassen van gedragsinzichten binnen de overheid en de mogelijk- en moeilijkheden van het vakgebied binnen deze sector. Het is niet te ontkennen: We gaan op weg naar een overheid met meer gedragskennis. Wat denk jij dat dit zal betekenen voor de maatschappij?

 

Praktisch

Wanneer: Vrijdag 6 maart 2020

Tijd: 14.30-18.00 uur

Waar: Huis van de Psychologie, NIP-kantoor, HNK-gebouw, 2e verdieping, Arthur van Schendelstraat 650 te Utrecht

 

Programma

14.30-15.00 uur: inloop

15.00-16.00 uur: interactieve lezing van Michiel Kuik

16.00-18.00 uur: borrel

 

Aanmelden

Alle psychologen uit het werkveld kunnen gratis deelnemen aan dit event. Meld je wel even aan i.v.m. de catering.

LET OP: Opgeven voor deze activiteit is niet verblijvend. Er worden kosten voor je gemaakt voor catering en zaalhuur, dus gelieve pas in te schrijven wanneer je er zeker van bent te komen.

 

Aanmelden voor de SEP-UP

 

 

Nog geen lid? Samen staan we sterker!

Nog geen lid? Sluit je dan meteen bij ons aan, zodat we ons samen hard kunnen maken voor psychologen werkzaam in de sociale & economische psychologie!

Het NIP zit sinds kort aan tafel bij de verschillende ministeries om de belangen van psychologen uit dit werkveld te behartigen. Hoe groter de achterban van de sectie SEP, hoe meer we ons kunnen inzetten voor deze doelgroep. De sectie SEP is bezig met het ontwikkelen van ethische kaders voor jullie werkveld, het ontwikkelen van een kennisplatform en het verbinden van de wetenschap met de praktijk. Ga naar onze word lid pagina. Meld je aan en profiteer meteen van de ledenkorting en andere ledenvoordelen of bekijk de sectieflyer