27
mrt

Kansen creëren en plezier in ondernemen

Werken als zelfstandig gevestigde psycholoog met of zonder personeel, daar komt heel wat bij kijken! Wil jij meer weten over kansen en mogelijkheden bij het ondernemen als psycholoog? Zoek je inspiratie, tips en mede-zelfstandig gevestigden om ervaringen te delen? Dan is de middag ‘Kansen creëren en plezier in ondernemen’ echt iets voor jou!

Vrijdagmiddag 27 maart organiseert de werkgroep Zelfstandig gevestigden NIP een informatieve middag voor alle (aankomend) zelfstandig gevestigde psychologen uit verschillende vakgebieden. Wat kun je verwachten:

Wijnand Groen, Directeur re-integratiebedrijf Percuris, inspireert ons met zijn ‘plezier in ondernemen’.

Hierna volgen twee workshoprondes met keuze uit drie workshops:

  • Ondernemerschap als psycholoog: het starten van een onderneming
  • Werken met of zonder contract in de GGZ?
  • De wet DBA (deregulering beoordeling arbeidsrelatie): waar moeten we op letten?Meer informatie over het programma:
  • We sluiten af met een borrel om te netwerken.

Programma:

13.00:              Inloop

13.30:              Opening ‘Kansen creëren en plezier in ondernemen’

Wijnand Groen, Directeur re-integratiebedrijf Percuris, maakt ons deelgenoot van zijn plezier in ondernemen. Percuris ondersteunt werkgevers die te maken hebben met langdurig zieke of arbeidsongeschikte werknemers. Of het nu gaat om het oppakken van de ‘oude’ baan of het richten op een nieuwe baan. Percuris helpt de werknemer bij het voortzetten van zijn carrière. Percuris heeft in 2016 de titel ‘beste onderneming/ondernemer’ van Zeist verworven. Wijnand staat bekend om het steeds genereren van nieuwe projecten en om zijn goede aanpassingsvermogen bij veranderingen.

15.00:              Workshop – ronde 1 (keuze uit een van de drie workshops)

Ondernemerschap als psycholoog: het starten van een onderneming

‘De arbeidsmarkt maakte dat ik mijn eigen praktijk startte. Niet gehinderd door enige kennis van zaken ging ik na mijn afstuderen van start. Hoe begin je? Er is zoveel te regelen: een bedrijfsplan, een werkkamer/bedrijfspand, verzekeringen, een website, een rechtsvorm, inschrijven KvK, vergunningen, boekhouding, etc.. Ben je ‘genoeg klaar’ om te beginnen, ook als je niet alles geregeld hebt? Ja! Mijn eigen bedrijf BijDirma is in ruim 25 jaar uitgegroeid tot een succesvolle praktijk. Ik heb inmiddels drie behandelaars in dienst en een stagiaire. Ik deel graag mijn persoonlijke inzichten en kennis en geef je praktische tips.’

Werken met of zonder contract in de GGZ?

Hoe zitten contracten in elkaar? Waar moet je op letten als je contracten sluit met verzekeraars? Hoe werk je zonder contracten? We geven tips en bespreken eventuele valkuilen waar je je voordeel mee kunt doen.

De wet DBA (Deregulering Beoordeling Arbeidsrelatie): waar moeten we op letten?

In deze workshop krijg je tips over het omgaan met de wet DBA. Hoe werkt het als zzp-er en hoe werkt het voor opdrachtgevers? Waar zitten de mogelijkheden en waar de valkuilen?

16.00:              Workshop -ronde 2  (keuze uit een van de drie workshops- zie ronde 1)

17.00:              Borrel  & netwerken

 

Kosten en locatie:

€ 25 voor NIP-leden

€ 15 voor Starters NIP-leden

€ 10 voor SPS NIP-leden

€ 125 voor niet NIP-leden

 

Nog geen lid? Meld je nu aan als lid en maak meteen gebruik van het voordelige ledentarief voor deze bijeenkomst.

Deelname vindt plaats op volgorde van aanmelding. Maximaal 40 deelnemers

Meld u aan