Sponsors Nationaal Psychologie Congres

De partners en sponsoren van het Nationaal Psychologie Congres leveren een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en totstandkoming van het congres. Wij danken hen!

 

Hoofdsponsor vLOGO

 

 

 

Sponsors


 

De Erasmus Universiteit Rotterdam biedt jou een van de beste masteropleidingen Psychologie van Nederland. Kies je voor de Erasmus Universiteit dan kies je voor onderwijs van topkwaliteit, kleinschalige en activerende werkgroepen én de multiculturele omgeving van de stad Rotterdam. Bovendien bieden we een grote verscheidenheid aan eenjarige masterspecialisaties. Vanaf 2020-2021 kun je aan de Erasmus Universiteit Rotterdam kiezen uit maar liefst vijf Nederlandse en acht Engelstalige masters.

Tijdens een van onze masterspecialisaties ga jij, samen met onze experts, de uitdaging aan om complexe en actuele psychologische vraagstukken te analyseren, te onderzoeken en op te lossen. Zo kun je jouw kennis verdiepen ten aanzien van diagnostiek en behandeling van kinderen, adolescenten en volwassenen. Of misschien ga je liever aan de slag met vraagstukken over motivatie op de werkvloer, leren, presteren en het brein. Ook kun je aan de Erasmus Universiteit leren hoe je psychologische vraagstukken in een forensische en juridische context aan moet pakken. Of onderzoek je toch liever hoe nieuwe digitale media en innovatieve technologische ontwikkelingen het menselijk denken en doen beïnvloeden? Neem eens een kijkje in ons gevarieerde masteraanbod en bepaal welke opleiding het beste bij jouw achtergrond en ambities past.

Tijdens de masterspecialisaties is er ruime aandacht voor het ontwikkelen van professionele vaardigen. Je leert tijdens practica denken, onderzoeken en oplossen als een echte psycholoog. Ook is er de mogelijkheid om stage te lopen; zo kun je kennismaken met de psychologische praktijk in het bedrijfsleven, het onderwijs of de zorg.

Per afstudeerrichting zijn er talloze carrièremogelijkheden, maar een master Psychologie leidt je in ieder geval op tot een allround professional die in staat is wetenschappelijke kennis toe te passen in de praktijk. In Rotterdam leg je dé basis voor jouw toekomst als toppsycholoog!

Erasmus Universiteit Rotterdam; Make It Happen!

 


 

 

 

 

 

Ambities? Kies voor een Psychologie Master bij Tilburg University!

Word een expert in psychologie en ontwikkel een dieper begrip van menselijke cognitie en gedrag. Verdiep je in het gedrag van mensen binnen verschillende sociale contexten en in relatie tot het brein, om inzicht te krijgen in complexe processen zoals besluitvorming of ontwikkelingsproblematiek. Kies een master met een sterke focus, of ga voor een master waarin je wordt opgeleid in een breder spectrum van onderwerpen.

 

 • Medische Psychologie (2 jaar!)
 • Klinische Forensische Psychologie
 • Klinische Psychologie
 • Klinische Kinder- en Jeugdpsychologie
 • Positive Psychology and Well-being
 • Economic Psychology
 • Work and Organizational Psychology
 • Research Master in Psychology: Individual Differences and Assessment (2 jaar)
 • Research Master in Social and Behavioral Sciences – minor Social Psychology (2 jaar)

 

In de klinische masters worden theorie en beroepspraktijk gecombineerd doordat je het hele jaar doorbrengt op een klinische stageplek, daarnaast volg je één dag in de week colleges. De unieke master Medische Psychologie heeft veel inbreng van professionals uit de praktijk met in het tweede jaar een langdurige stage in het werkveld. In de Engelstalige psychologie masters volg je colleges in een internationale setting met kleine, interactieve werkgroepen èn verdiep je je kennis er vaardigheden in stages. De research masters zijn toonaangevend in hun vakgebied. Social and Behavioral Sciences  is al vier jaar top-opleiding in de Keuzegids Masters.

Geïnteresseerd? Bekijk onze website! https://www.tilburguniversity.edu/nl/onderwijs/masteropleidingen/psychologie

 


 

 

 

 


 

 

 

 

 

Fivoor is gespecialiseerd in psychiatrische zorg voor enerzijds patiënten met een forensische indicatie en anderzijds patiënten die een heel specifieke behandeling nodig hebben vanwege een hoog intensieve zorgbehoefte. Wij hebben de ambitie om topzorg te leveren volgens de modernste klinische en wetenschappelijke inzichten. Onze organisatie is inspirerend en dynamisch en wij hechten veel waarde aan het opleiden van talent én de ontwikkeling van medewerkers.


Post academische cursussen bij King nascholing vergroten je kans op de arbeidsmarkt

Straks ben je afgestudeerd en ligt er een wereld aan mogelijkheden voor je open. Wil je als net afgestudeerde psycholoog goed beslagen ten ijs de arbeidsmarkt op gaan, dan ben je bij King nascholing aan het juiste adres! King nascholing biedt een ruim aanbod aan interessante en betaalbare cursussen en opleidingen, waaronder het volledige traject tot cognitief gedragstherapeut VGCt. Je kunt de basiscursus Cognitieve Gedragstherapie volgen als je een baan of werkervaringsplek hebt. Zo kun je jezelf onderscheiden en je blik verruimen. Deze kans laat je toch niet aan je voorbij gaan? We zien je graag bij onze stand! King nascholing www.kingnascholing.nl

 


 

 

 


 

 

 

Are you considering specializing in:

 • Talent Development and Creativity
 • Health Systems and Prevention
 • Environmental Psychology
 • Cognitive Psychology
 • Theory and History of Psychology

Than check out the master’s programmes in Groningen!

And join our master’s event on Friday November 22

rug.nl/mastersweek

 


 

 

 

 


 

 

De Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve therapieën (VGCt) is de onafhankelijke wetenschappelijke vereniging van en voor cognitief gedragstherapeuten en cognitief gedragstherapeutisch werkers. De VGCt zet zich in voor vakgerichte opleidingen, kwaliteitsregistraties en het delen van wetenschappelijke kennis over effectieve psychologische behandelingen. Met ruim 6500 leden is de VGCt de grootste psychotherapievereniging van Nederland