Sponsors Nationaal Psychologie Congres

Hoofdsponsor


Sponsors

Novicare is een zelfstandige medische en paramedische behandeldienst. Wij zijn gespecialiseerd in chronisch complexe zorgvragen bij ouderen en mensen met een verstandelijke beperking.

Onze multidisciplinaire teams behandelen cliënten in de thuissituatie en ondersteunen woonzorginstellingen in VVT en VG sectoren bij de invulling van de behandeling. Novicare is geen uitzend-of detacheringsbureau. Wij streven naar samenwerking voor de lange termijn, met als uitgangspunt continuïteit en kwaliteit van de behandelzorg.


 

 

 

 

 

Tilburg University is a research university based in the Brainport Region in the south of the Netherlands. We are known for our high-quality education, social orientation, international environment, and strong campus feeling.

As a leading university in the field of Psychology (#51 THE Ranking 2020), Tilburg University houses top researchers and experts in the field, who seek to cultivate critical and analytical thinkers who are not only able to tackle challenges in the real world, but act for the benefit of society.

At Tilburg University you can choose from a wide variety of broad and specialized Dutch- or English-taught Psychology programs. In our programs, you will develop a deeper understanding of human cognition and communication, by delving into the behavior of individuals and groups in different social contexts. Studying behavior and the mind will help you gain insight into complex mental processes, such as decision-making processes, and will lead you to become an expert in psychology.


Met een diploma psychologie op zak kun je veel verschillende wegen inslaan. Weet jij al wat het wordt? Wil je mensen behandelen met cognitieve gedragstherapie? Of ben je geïnteresseerd in het werken met jeugd en jongvolwassenen? Wil je je juist meer focussen op onderzoek? Of wil je gewoon graag een baan waarin je een positieve impact kunt leveren op de maatschappij, maar weet je nog niet echt hoe je dat wil vormgeven?

Bij Arkin kun je kennis en ervaring opdoen binnen wel 12 verschillende ggz specialismen, op het gebied van psychiatrie en verslavingszorg. Maak in de regio Amsterdam en Utrecht kennis met Arkin BasisGGz, Arkin Jeugd & Gezin, Arkin Ouderen, Jellinek, PuntP, Novarum, NPI, Sinai Centrum, Mentrum, Roads, Inforsa en de Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam.

Een ideale manier om erachter te komen wat bij jóu past. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je de mogelijkheid krijgt om te blijven leren en groeien. Arkin investeert in jouw ontwikkeling door het bieden van een uitgebreid opleidingsaanbod, een eigen opleidingsbudget en (door) groeimogelijkheden. Natuurlijk is er ruimte om specialisatietrajecten zoals VGCt, VEN en Schematherapie te volgen. Arkin is ook een opleidingsinstituut en biedt de opleiding tot GZ-psycholoog, klinisch psycholoog en psychotherapeut aan.

Op www.werkenbijarkin.nl vind je meer informatie. Of neem telefonisch contact met ons op via 088 1617000 om te informeren wat jouw mogelijkheden zijn.


 

Overweeg jij een specialisatie in arbeids- en organisatiepsychologie?

Dan doe je er goed aan om de Sectie A&O van het NIP in de gaten te houden. In deze sectie hebben de A&O’ers hun krachten gebundeld om samen op te komen voor de belangen van deze fantastische beroepsgroep. Wil je op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen die van belang zijn voor jouw potentiële werkveld? Volg dan nu de gloednieuwe Instagram van de Sectie A&O!

Instagram Link: https://instagram.com/sectieaonip?igshid=10d1ztbuexxn4


Ben jij psychologiestudent en wil je na je studie goed beslagen ten ijs de arbeidsmarkt op gaan? Dan ben je bij King nascholing aan het juiste adres!

Onze missie: hoogwaardige, praktijkgerichte en betaalbare cursussen aanbieden voor onder meer psychologen en orthopedagogen.

King nascholing is in relatief korte tijd uitgegroeid tot dé aanbieder op het gebied van hoogwaardige nascholing voor psychologen en orthopedagogen werkzaam in de Jeugdzorg, GGZ of in het onderwijs. Mede dankzij het enthousiasme van oprichtsters Kim en Ingrid en hun slimme aanpak is King nascholing in staat om door heel Nederland op goed bereikbare locaties (en voorlopig online!) leuke cursussen en opleidingen aan te bieden. En dat alles voor een verrassend betaalbare prijs.

Een cursus, workshop of training die speciaal is afgestemd op psychologen biedt de ideale mogelijkheid om inhoudelijke kennis over een specifiek onderwerp op te frissen of te updaten. Je kunt de basiscursus Cognitieve Gedragstherapie volgen als je een baan of werkervaringsplek hebt. Zo kun je jezelf onderscheiden op de arbeidsmarkt en je blik verruimen. Verder kun je bij ons trainingen en cursussen op het gebied van EMDR, Schematherapie, Systeemtherapie, Jeugd en Gezin en Ontwikkelingsproblematiek volgen. Goed om te weten: de cursussen zijn geaccrediteerd of er kan accreditatie worden aangevraagd. Daarmee zijn ze geschikt voor het behalen van de (her)registraties voor NVO-OG en NIP K&J psycholoog.

Met een team van enthousiaste docenten uit verschillende disciplines heeft King nascholing een enorm aanbod aan cursussen ontwikkeld. De cursussen zijn vanuit de praktijkervaring van onze zeer gekwalificeerde docenten aangescherpt. Zo weet je zeker dat je alle opgedane kennis direct in de praktijk kunt brengen.

Heb je interesse, neem dan zeker even een kijkje op www.kingnascholing.nl!

Instagram link: https://www.instagram.com/kingnascholing/?hl=nl

 


Make it Happen
De Erasmus Universiteit Rotterdam is een universiteit met (internationale)ambitie, die past bij de stad waar de universiteit huist: Rotterdam. Het maakt de Erasmus Universiteit tot de University for ambitious thinkers and do’ers. Bij de ESSB bevindt zich een grote diversiteit aan opleidingen en wetenschappelijke disciplines: Bestuurskunde, Pedagogische Wetenschappen, Psychologie en Sociologie. Het aanbod in specialisaties is breed, alleen al psychologie heeft negen verschillende richtingen. Ons onderwijs is kleinschalig van opzet, waarbij voor activerend onderwijs een hoofdrol is weggelegd. Verbinding met de praktijk is een ander kenmerk van onze opleidingen, maar ook van ons onderzoek. Tijdens het Nationaal Psychologie Congres kunt u in gesprek met Simone Pardoel. Zij is een recent afgestudeerde masterstudente psychologie die meer kan vertellen over de verschillende richtingen en mogelijkheden bij Erasmus om uw toekomstige carrière vorm te geven.

Voor meer informatie over het aanbod, neem een kijkje op onze website!