Nationaal Psychologie Congres

Elk jaar organiseert de Nationaal Congres Commissie (NCC) een congres voor psychologiestudenten in Nederland. Het aanstaande congres zal plaatsvinden op vrijdag 22 november 2019 in Cursus- en vergadercentrum Domstad in Utrecht. Het thema van dit jaar is: ‘The (extra)ordinary life of a psychologist: what intrigues you?’

Het nationaal psychologie congres wordt georganiseerd om studenten meer informatie te geven over de mogelijkheden die er zijn na de studie. Er worden diverse lezingen en workshops gegeven die betrekking hebben op verschillende werkvelden. Hierdoor is het congres interessant voor iedereen! Tevens zullen tips worden gegeven over onderwerpen zoals de huidige stand van zaken in het werkveld, solliciteren en vervolgopleidingen. Het congres is de uitgelezen kans om een idee te krijgen van de vele toekomstmogelijkheden als psychologiestudent!

 

Bekijk snel de sprekers van dit jaar en koop gelijk je kaartje!

 


English

The National Congress Committee organizes the National Psychology Congress every year. To make the National Psychology Congress more accessible for international students, the half of the lectures will be in English. The congress will be held on the 22nd of November and has the theme ‘The (extra)ordinary life of a psychologist: what intrigues you?’. During this congress you’ll be informed about the possibilities in different fields of psychology. For more information about the Congress see the ‘SPS-NIP Nationaal Congres Commissie’ Facebook page!

Take a look at the lecturers this year and buy your ticket now!

 


 

Programma 

Inloop                                09:00-09:45

Openingswoord              09:45-10:00

Openingslezing               10:00-11:00

Ronde 1                             11:15-12:15

Lunch                                 12:15-13:15

Ronde 2                             13:15-14:15

Ronde 3                             14:30-15:30

Informatiemarkt en borrel  15:30-17:00

 


 

Locatie

Cursus- en Vergadercentrum Domstad

Koningsbergerstraat 9
3531 AJ Utrecht

 


 

Sprekers

Klik hier voor de sprekerslijst.

 


 

Sponsors

De partners en sponsoren van het Nationaal Psychologie Congres leveren een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en totstandkoming van het congres. Wij danken hen!

 


 

Tickets

Koop hier je tickets!

Prijzen Vroegboekers

Lid                €10,00
Niet lid          €18,00
Niet student  €22,00

Prijzen Laatboekers
Lid                 €14,00
Niet lid           €22,00
Niet student  € 26,00

 


 

Interesse, tips, suggesties of vragen?
Wil je op de hoogte worden gehouden van onze activiteiten? De activiteiten van de Nationaal Congres Commissie zijn te vinden in de SPS-NIP agenda. Ook kun je ons volgen op Facebook. Tips, suggesties of vragen? Neem dan contact op met de Nationaal Congres Commissie via nationaalcongres@spsnip.nl.

 


 

Nationaal Congres Commissie SPS-NIP 2018 – 2019
De commissie bestaat dit jaar uit: Sophie Barbara Dob (voorzitter), Sophie Nuberg (vicevoorzitter), Désirée Zandstra (secretaris), Hannah Vollebergh (penningmeester), Emily Kästner (acquisitiefunctionaris) en Kim Jansen (PR-functionaris, intern).

Wij hopen van het congres net zo’n groot succes te maken als de afgelopen jaren! Wij hebben er zin in en hopelijk jullie ook!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Studenten-lidmaatschap

Studeer jij psychologie? Word dan nu lid van SPS-NIP. Het lidmaatschap biedt studenten talloze voordelen
Word lid