Experience Your Future

In de maanden februari tot en met mei organiseren de Stedelijke Besturen van SPS-NIP de jaarlijkse Experience Your Future dagen, speciaal voor psychologiestudenten.

Het doel van de Experience Your Future dagen is om psychologiestudenten kennis te laten maken met de verschillende specialisaties binnen de psychologie, opleidingsmogelijkheden dan wel registraties na het behalen van een master psychologie én hen kennis te laten maken met het werkveld van de psychologie. De Stedelijke Besturen spelen hierbij direct in op datgene waar de meeste vraag naar is onder de psychologiestudenten binnen de desbetreffende universiteit. Veelal betekent dit dat de sprekers die de lezingen verzorgen afgestemd worden op de verschillende studierichtingen en specialisaties binnen de universiteit. De professionals belichten het werkveld waarbinnen zij actief zijn en verstrekken daarbij gedetailleerde informatie voor wat betreft de (postmaster)opleidingswegen die zij daartoe bewandeld hebben. Persoonlijke ervaringen worden gedeeld en up-to-date tips en tricks voor de studenten worden verstrekt. Door de verschillende mogelijkheden binnen de psychologie te belichten, wordt beoogd de toekomstige studiekeuzes (betreffende minor en master) en loopbaankeuzes van de psychologiestudenten te vergemakkelijken.

Deze carrière-dag vindt jaarlijks plaats in elke stad waar de universitaire studie psychologie wordt aangeboden, dus ook in jouw studentenstad en als lid kun je natuurlijk gratis of met korting deelnemen aan de gehele dag! Graag tot ziens bij de Experience Your Future dag van onze Stedelijke Besturen!


Ben je benieuwd en wil je alvast even de sfeer proeven van een Experience Your Future dag?
Bekijk dan hier de aftermovie (Gemaakt door Lumae) van de zeer geslaagde Experience Your Future dag van het Stedelijk Bestuur Leiden (ook wel bekend als: PTP Congres), welke mede georganiseerd is door de plaatselijke studievereniging Labyrint. Deze dagen waarbij de beroepsmogelijkheden van de psycholoog centraal staat worden namelijk vaak gezamenlijk met een lokale studievereniging georganiseerd.

 

 

 

 

Studenten-lidmaatschap

Studeer jij psychologie? Word dan nu lid van SPS-NIP. Het lidmaatschap biedt studenten talloze voordelen
Word lid
 

Stage psychologie?

Als lid van SPS-NIP heb je exclusief toegang tot het volledige stage overzicht met misschien wel jouw droomstage!
Meer weten?