Carrière Start

Voor vele studenten een perspectief dat moeilijk behapbaar blijft: wat staat je te wachten ná je master? Elk jaar organiseert de Carrière Commissie de Carrière Start om deze vraag te beantwoorden. Dit is hét evenement voor alle psychologiestudenten die in de afrondende fase van hun studie zitten.

Op de Carrière Start kun je sprekers verwachten die een uitzonderlijk kijkje geven in het werkveld. De werkvelden die gedurende de Carrière Start aan bod komen zijn: Klinische- en Klinische Neuropsychologie, Sociale en arbeids- en organisatiepsychologie. Ook wordt er gesproken over het PhD onderzoekstraject. Daarnaast wordt er tijdens de Carrière Start ook uitgebreid besproken wat het NIP voor je kan betekenen na het afstuderen.

Zo zal er worden in gegaan op vragen als: ‘Hoe vergroot jij je arbeidskansen? Hoe behaal je een BIG-registratie en word je GZ-Psycholoog? Hoe kom je aan het werk binnen A&O: wat zijn de trends en waar liggen je kansen? Wat komen post-masterstudenten van Sociale Psychologie terecht? Hoe behaal je een PhD-titel en doe je onderzoek? Wat heb je aan een NIP-registratie?

Naast de vele sprekers is er ook een informatiemarkt met beroepscoaches en stands van diverse bedrijven en organisaties die jou helpen met al je vragen over het post-mastertraject.

De Carrière Start is het grootste evenement dat wordt georganiseerd door de Carrière Commissie! Wil jij op de hoogte blijven van de Carrière Commissie en de activiteiten die zij allemaal organiseren, neem dan eens een kijkje op de facebookpagina!

 

 

 

 

 

 

Studenten-lidmaatschap

Studeer jij psychologie? Word dan nu lid van SPS-NIP. Het lidmaatschap biedt studenten talloze voordelen
Word lid
 

Stage psychologie?

Als lid van SPS-NIP heb je exclusief toegang tot het volledige stage overzicht met misschien wel jouw droomstage!
Meer weten?