Carrière Commissie

Carrière Commissie 2021-2022

De commissie bestaat uit: Wietske van Gaal (voorzitter), Julia Verstijlen (vicevoorzitter), Elisa Verhoeven (secretaris), Magdalini Axioti (penningmeester) en Busra Sutcu (pr-functionaris).


Wil jij op de hoogte blijven van de Carrière Commissie en de activiteiten die zij allemaal organiseren, neem dan eens een kijkje op de Facebookpagina!


Carrière Start

Voor vele studenten een perspectief dat moeilijk behapbaar blijft: wat staat je te wachten ná je master? Elk jaar organiseert de Carrière Commissie de Carrière Start om deze vraag te beantwoorden. Dit is hét evenement voor alle psychologiestudenten die in de afrondende fase van hun studie zitten.

Op de Carrière Start kun je sprekers verwachten die een uitzonderlijk kijkje geven in het werkveld. De dag begint met een paneldiscussie waar een aantal sprekers uit verschillende richtingen binnen de psychologie aan zullen deelnemen. Vervolgens kunnen de deelnemers aansluiten bij een specifieke richting waar zij in geïnteresseerd zijn. Daarnaast wordt er tijdens de Carrière Start ook uitgebreid besproken wat het NIP voor je kan betekenen na het afstuderen.

Er zal worden in gegaan op vragen als: ‘Hoe vergroot jij je arbeidskansen?’, ‘Hoe behaal je een BIG-registratie en word je GZ-Psycholoog?’, ‘Hoe kom je aan het werk binnen A&O: wat zijn de trends en waar liggen je kansen?’ en ‘Wat heb je aan een NIP-registratie?’

Eind 2022 zal de volgende Carrière Start georganiseerd worden.

 

 

 

 

What do you want to do ?

New mail

Studenten-lidmaatschap

Studeer jij psychologie? Word dan nu lid van SPS-NIP. Het lidmaatschap biedt studenten talloze voordelen
Word lid
 

Stage psychologie?

Als lid van SPS-NIP heb je exclusief toegang tot het volledige stage overzicht met misschien wel jouw droomstage!
Meer weten?