Sectiebestuur

 

 

Portret foto website

Voorzitter Drs. D. R. van Kooten

Dick van kooten studeerde in Utrecht, behaalde zijn doctoraal in 1980 en is Registerpsycholoog NIP/ Arbeid & Organisatie. Na een loopbaan als organisatie adviseur, manager en thuiszorgondernemer, deed hij bij EEG Professionalsde opleiding voor Neurofeedback therapeut. Sinds 2010 is hij BCIA gecertificeerd en heeft hij zijn eigen praktijk ‘Vitaalbrein’ in Bussum.

marjon1

Penningmeester M. G. J. A. van den Meerendonk

Marjon van den Meerendonk is van oorsprong technisch geschoold, maar heeft zich jaren later omgeschoold tot gezondheids- en arbeids- en organisatiepsycholoog. Sinds 2010 is zij BCIA gecertificeerd Neurofeedback therapeut. In 2012 is zij gestart met haar eigen psychologenpraktijk in ‘s-Hertogenbosch.

index

 Secretaris A.W. van den Brink, MSc

Teun van den Brink heeft zowel de Master Neuropsychologie als de Master Mental Health (tot basispsycholoog) in Maastricht afgerond. Hij is geïnteresseerd in de werking van de hersenen, met name de biologische benadering van cognitieve, (sociaal-)emotionele- en gedragsproblemen, waar Neurofeedback als behandelvorm op aansluit. Hij wil zich inzetten voor de ontwikkeling van de wetenschap omtrent het effect van Neurofeedback-behandeling en bekendheid daarvan onder behandelend psychologen bevorderen.

 

DSC_0288

Algemeen bestuurslid C.M. Baars

Cisca Baars is derdejaars psychologie studente aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, met de specialisatie Hersenen en Cognitie. Haar interesse voor deze studierichting komt voort uit fascinatie dat alles wat wij doen als mens, voortkomt uit de processen die zich in de hersenen afspelen. Zij is gemotiveerd om Neurofeedback meer onder de aandacht te brengen van zowel psychologen als psychologie studenten.

 

Student in Sectie Shermaily Riley

Shermaily Riley volgt de master Applied Cognitive Psychology aan de Universiteit Utrecht. Haar interesse ligt bij cognitieve en biologische psychologie, waaruit haar interesse voor neurofeedback ook is ontstaan. Als Student in Sectie zal zij de belangen behartigen van studenten en input leveren om meer mensen te betrekken bij de activiteiten van de sectie.