Vacatures Mediation

Vacature Algemeen Bestuurslid

Bent u die betrokken mediator die vooraan wil staan bij het ontwikkelen van zijn/haar beroep, graag in gesprek gaat met collega-mediators over de kwaliteit van ons vak en de mogelijkheid wil om uw bestuurservaring uit te breiden? Dan is dit een uitgelezen kans om direct betrokken te zijn bij nieuwe ontwikkelingen in het werkveld en deel uit te maken van een actief en gezellig bestuur.

 

Gewenst profiel

Een psycholoog-mediator (of iemand die aspireert te gaan werken als psycholoog-mediator) die enthousiast is voor beleidsontwikkeling en belangenbehartiging. Iemand die praktijkervaring in een breder perspectief kan plaatsen en een enthousiaste inbreng durft te geven. Een regelmatige participatie aan studieavonden, workshops en/of intervisie is hierbij een pré.

 

Randvoorwaarden
  • u bent lid van het NIP en sectie Mediation of bent bereid lid te worden
  • deelnemen aan de bestuursvergaderingen, gemiddeld 5x per jaar (avond)
  • beschikbaar voor een periode van tenminste 2 jaar, met mogelijkheid tot verlenging
  • het betreft een functie op vrijwillige basis, met een vaste reiskostenvergoeding en een vergoeding van de contributiekosten van het NIP

 

Reageren

Heeft u interesse? Stuur een korte motivatie en CV naar Renske de Graauw (voorzitter sectie Mediation) via mediation@psynip.nl. Ook voor vragen kunt u bij dit e-mailadres terecht.