Breinopeners – Breinkennis voor leren en ontwikkelen in organisaties

Ria van Dinteren
Thema, 160 pagina’s, € 25,95
EAN: 9789462721982
Verschijnt binnenkort

In 2012 verscheen ‘Brein in training’, een boek over de toepassing in trainingen van wetenschappelijke kennis over het brein. Sindsdien is er veel veranderd: de neurowetenschap heeft niet stil gezeten en opleiden en trainen gebeurt meer en meer ook op de werkplek of onafhankelijk van tijd en plaats. Bovendien verwachten we van werknemers maximale flexibiliteit om mee te kunnen bewegen met veranderende organisaties en omgevingen.

Oplossingen voor ontwikkelvragen van vandaag
Deze nieuwe en volledig herziene uitgave biedt actuele breinkennis, die verrassende oplossingen biedt voor de ontwikkelvragen van vandaag. Nieuwe leertrends en thema’s komen aan de orde: werken met robots en artificial intelligence, leren op het werk en met behulp van nieuwe techniek, het leren van ouderen, omgaan met stress en wendbaar blijven. En natuurlijk bevat dit boek veel voorbeelden uit de praktijk: leren van anderen, daar geniet ons brein immers van!

‘Breinopeners’ is een onmisbaar boek voor iedereen die op zoek is naar het échte antwoord op de vraag: hoe leren mensen in organisaties nu het beste?