Boeken - A&O juni 2019

 

 

 

 

 


 

Business Contact
Vakantie is het uitgelezen moment om los te komen van de waan van de dag en nieuwe inzichten op te doen – heel belangrijk dus voor elke professional die zichzelf serieus neemt.


Artificial Intelligence IN ACTIE – AI-oplossingen bedenken en implementeren
Murriël Serrurier Schepper & Taco Hiddink
Artificial Intelligence In Actie geeft je een realistisch beeld van wat er mogelijk is met AI op jouw vakgebied of in jouw sector, zodat je geen kansen meer misloopt, maar juist waarde creëert.


Er is nog werk – De toekomst van waardig werk in de wereld
Luc Cortebeeck
Werk is een fundamenteel onderdeel van ons leven. Daarom is het van zo’n groot belang dat werk voor iedereen waardig is.

 

 

 

 

 

 


         Het nieuwe nietsdoen – Ontdek het geheim van een heerlijk simpel leven
Gerard Hormann
Dit boek onthult in tien simpele stappen het geheim van efficiënt nietsdoen. Want wat wil je nu liever: dag en nacht online zijn of elke dag lekker ontspannen leven?


Leiderschap in verandering – Samen doen wat ertoe doet
Anouk Brack
‘Leiderschap in verandering’ is een praktisch handboek voor gedreven leiders, bestuurders en veranderaars die (nog) meer mooie resultaten willen bereiken met hun team en organisatie.


Organisatienetwerken – De organisatievorm van de toekomst
Patrick Kenis & Bart Cambré
In onze veranderende wereld kunnen complexe problemen enkel aangepakt worden als organisaties samenwerken. Individuele organisaties zijn niet in staat om deze complexiteit het hoofd te bieden.