Aanmelddossier

Maak een aanmelddossier aan

Alleen nadat uw aanmelddossier is goedgekeurd door de registratiecommissie wordt u toegelaten tot het registratietraject. Voor het aanmaken van een aanmelddossier meldt u zich aan via PE-online. Klik hier om naar PE-online te gaan. Hoe u een aanmelddossier kunt aanmaken vindt u op de pagina informatie over PE-online.
Op de pagina waar u zich nu bevindt vindt u informatie omtrent uw aanmelddossier.

 

Aanmelddossier maar drie maanden geldig

Wanneer u een aanmelddossier aanmaakt is deze drie maanden geldig in welke periode u het dossier moet vullen en indienen. Als u het dossier voor deze termijn niet indient vervalt het dossier en wordt de informatie die u erin geplaatst heeft verwijderd.

 

Wat betekent het wanneer uw aanmelddossier wordt goedgekeurd?

Zodra uw aanmelddosier is goedgekeurd start vervolgens uw registratietraject waarin u moet voldoen aan de eisen van de registratie Arbeid- en Organisatiepsycholoog NIP zoals beschreven in het registratiereglement. Voor dit traject krijgt u een nieuw dossier met een periode van vijf jaar. Een goedgekeurd aanmelddossier betekent dus nog géén registratie. Pas na een goedgekeurd registratietraject bent u geregistreerd in het register Arbeid- en organisatiepsycholoog NIP.

 

Om een aanmelddossier in te kunnen dienen worden de volgende documenten gevraagd:

 

Tarieven

Aan het indienen van uw aanmelddossier zijn kosten verbonden. Een dossier dat niet betaald is, wordt niet in behandeling genomen. In PE-online komt u bij indiening automatisch langs de betaalmogelijkheden. Klik hier voor de tarieven.

 

Diploma

Om uw aanmelddossier in te dienen levert u een kopie aan van uw diploma in de psychologie. Voor meer informatie omtrent welke diploma’s u mag gebruiken klikt u hier.

 

Werkplek

Om uw aanmelddossier in te dienen vult u een werkplek template in. Hierop geeft u aan waar u nu werkzaam bent en wat de relatie van deze werkplek met de arbeid- en organisatiepsychologie is. Indien u verwacht dat u de komende jaren ergens anders gaat werken, dan kunt u dat ook aangeven op de werkplek template. Het werkplek template  hoeft niet ondertekend te worden.

 

Supervisieplan

U dient een supervisieplan in bij uw aanmelding. In dit template geeft u beknopt aan wat uw plannen zijn voor de supervisie tijdens het registratietraject. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan en weet u zeker dat u op de goede weg zit. Het supervisieplan dient u in volgens onderstaand template.
Het aanleveren van dit document is verplicht. Supervisieplan template

 

Overzicht documenten

Hier vindt u een overzicht van alle documenten die u nodig kunt hebben voor uw registratie als Arbeid- en Organisatiepsycholoog NIP.