NIP-Webinar Acceptance and Commitment Therapy (ACT)

Ben jij als psycholoog benieuwd naar de principes van Acceptance and Commitment Therapy (ACT)? En wil jij zelf ervaren hoe het is om met deze vorm van therapie aan de slag te gaan? In dit webinar van 23 november 2020 krijg je een proeverij in Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Gijs Jansen neemt je mee in een wereld waarin je alles mag denken, voelen en zijn.

 

Stel je voor dat je zou leren om je gedachten niet meer zo serieus te nemen en dat je weer onbevangen in het hier en nu zou komen te staan. Stel dat je in staat bent om alles wat je liever niet zou willen ervaren te omarmen, waardoor je het gevecht met je angsten niet meer aan hoeft te gaan.

Stel dat je een nieuwe, zachtaardige relatie met jezelf creëert, los van je (negatieve) zelfbeeld en alles wat je van jezelf moet. Wat als je zou ontdekken hoe jij je leven het liefste vorm zou willen geven, en je de tools krijgt aangereikt die je in staat stellen om je eigen pad te gaan bewandelen?

 

Over de spreker

Gijs Jansen is psycholoog, supervisor en ACT opleider. Hij heeft inmiddels een lijst van boeken en publicaties op zijn naam staan, waaronder de bestsellers ‘Uit liefde voor jezelf’, ‘Leef!’, ‘Laat los’ en ‘Omarm jezelf’. Naast opleidingen verzorgt Gijs workshops door het hele land en is hij e-coach bij Psychologie Magazine.

 

Bekijk het webinar terug

  • Let op: op 1:11 in de presentatie is een filmpje van 3,5 minuut ertussen uit geknipt in verband met auteursrechten.