Vraag & Aanbod

Wist u dat de website van het NIP ruim 600.000 keer per jaar bezocht wordt? Ook deze bezoekers bereiken? U kunt een Vraag & Aanbod advertentie plaatsen.

 

Geef uw advertentie op

U kunt uw advertentie opgeven via het aanmeldformulier. Gelieve geen advertenties in te sturen per e-mail. Voor alle advertenties die wij via het aanmeldformulier ontvangen berekenen wij voor u de plaatsingskosten.

Voor alle advertenties boven de €150,- ontvangt u van ons eerst een prijsvoorstel waar wij u via mail akkoord op vragen. Na uw akkoord gaan wij over tot plaatsing. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

 

Adverteren in Vraag & Aanbod

De advertenties in de rubriek Vraag & Aanbod van de NIP-website zijn in 2018 meer dan 128.000 keer bekeken (daarnaast zijn de advertentie’s op de homepage zo’n 285.000 keer gezien). U heeft de mogelijkheid de advertentie te plaatsen in de volgende rubrieken:

  • Vacatures
  • Opleidingen/Cursussen/ Workshops
  • Praktijkruimte te huur/ter overname

 

Uw advertentie extra onder de aandacht brengen in Tijdschrift De Psycholoog?

Dat kan! Wanneer u een advertentie plaatst op psynip.nl in één van bovenstaande rubrieken, heeft u de mogelijkheid uw advertentie door te plaatsen naar het Tijdschrift De Psycholoog. In het tijdschrift  treft u ook het onderdeel Vraag en Aanbod aan.

Bij een doorplaatsing sluit uw advertentie in het magazine één op één aan op uw online advertentie. De titel, keuze van rubriek en plaatsnaam worden in het magazine overgenomen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid in het magazine uw (bedrijfs-) logo toe te voegen.

Een vermelding in het onderdeel Vraag en Aanbod in het Tijdschrift De Psycholoog is alléén mogelijk in combinatie met een online advertentie!

 

Voorwaarden

De ledenprijs geldt alleen voor leden. Een NIP-lid is per definitie een natuurlijke persoon. Instellingen en bedrijven komen dus niet in aanmerking voor de ledenkorting, ook niet wanneer deze een NIP-lid in dienst de advertentie laat opgeven.

Bent u zelfstandig gevestigd als psycholoog en heeft u minder dan 5 personeelsleden in dienst? Dan kunt u wel gebruikmaken van de korting. Link-advertenties; verwijzingen naar vacatures waarvan de tekst elders (buiten psynip.nl) is ondergebracht, zijn toegestaan. Bij een dergelijke link-advertentie wordt een toeslag berekend.

 

Tarieven

 

Meer weten?

Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Performis LogoPerformis BV
Postbus 2396
5202 CJ ‘s-Hertogenbosch
Telefoon: 073 6895889
E-mail: vraagenaanbod@performis.nl
Contactpersoon: Kester van Rooij
performis.nl