Website Tijdschrift De Psycholoog

Tijdschrift De Psycholoog heeft ook een online digitaal kennis- en informatieplatform. De website biedt verschillende mogelijkheden om content te publiceren op het gebied van uw vakgebied en wetenschap. Ook is het een kanaal voor nieuwsberichten, persoonlijke portretten en boekrecensies. Dé plek voor psychologen om hun vakkennis op peil te houden.

 

Marktplein

Het platform biedt de mogelijkheid om uw producten/diensten te etaleren met compleet aan te kleden productpagina’s. Voeg tevens uw persoonlijke bedrijfspagina toe met direct toegang tot al uw geplaatste productpagina’s. Met handige zoek- en vind-opties bieden wij de bezoeker een overzicht van uw producten/diensten. Kies uit één of meerdere Marktpleinen:

  • Producten
  • Boeken
  • Opleidingen & Cursussen
  • Congressen & Symposia

 

Bannering

Zijn uw bedrijfs- en productpagina’s ingericht? Breng ze extra onder de aandacht met passende banners die wij voor u tussen de redactionele content plaatsen. Uiteraard kunt u ook losse banners afnemen.

Of neem eerst een kijkje op tijdschriftdepsycholoog.nl hoe andere aanbieders zich presenteren.

 

Meer weten?

Wilt u graag een reservering maken of meer weten over tarieven, mogelijkheden en beschikbare data? Wij denken graag met u mee. Neem contact op met:

Performis LogoPerformis BV
Postbus 2396
5202 CJ s-Hertogenbosch
Telefoon: 073 6895889
Contactpersoon: Misha Stork
E-mail: misha@performis.nl
Website: Performis.nl
Website: tijdschriftdepsycholoog.nl