Vraag & aanbod

Vraag & aanbod
Bedum,

Gedragswetenschapper EMB

Gedragswetenschapper EMB Parttime, Bedum   Voor cliënten met een ingewikkelde zorgvraag ‘Kan jij naar me kijken en een goed beeld van mij vormen? Wil jij samen met mij ontdekken wat ik nodig heb om een goed leven te leiden? Neem jij mijn begeleiders mee in je plannen?’   Slagvaardig, effectief en efficiënt Je focus als […]
Vacature

Zeist,

Praktijk(ruimte) overname

Praktijk en -ruimte ter overname per 01-07-2020   (Neuro)psychologie Sense (www.sense-nah.nl) is sinds oktober 2009 een kleine praktijk basis GGZ in Zeist.
Praktijk te huur / ter overname

Amsterdam - Heerhugowaard,

GZ-psycholoog

GZ-psycholoog met aandachtsgebied neuropsychologie Voor 24-32 uur per week   Algemeen Koninklijke Visio, expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen, is een trotse organisatie waar voortdurend gewerkt wordt aan ontwikkeling
Vacature

Vlissingen,

Psycholoog

Krijg jij ook veel voldoening van het zorgen voor en werken met ouderen? Dan is dit de perfecte baan voor jou!   WVO Zorg heeft voor de sector Behandeling & Begeleiding in Vlissingen een vacature voor een:   Psycholoog voor 32 uur per week
Vacature

Midden-Holland,

Psycholoog (tijdelijk)

De vakgroep psychologie van Zorgpartners Midden-Holland is in verband met een zwangerschapsvervanging op zoek naar   een enthousiaste psycholoog   met affiniteit met de ouderenzorg. Wil je ervaring opdoen in de ouderenzorg en werkbegeleiding ontvangen van een GZ-psycholoog, bekijk dan de vacature op onze website.
Vacature

Amsterdam,

Psycholoog

Psycholoog (32 uur-36 uur)   Psychologie La Croix is op zoek naar een ambitieuze Psycholoog met ervaring in het behandelen van cliënten met uiteenlopende problematiek.
Vacature

Eindhoven,

(GZ) Psycholoog

Libra Revalidatie & Audiologie biedt specialistische diagnostiek, behandeling en begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen met een lichamelijke, cognitieve en/of auditieve beperking.
Vacature

Dordrecht,

Klinisch Psycholoog

Vind je het leuk om te werken op een afdeling Psychiatrie in de dynamische omgeving van een algemeen ziekenhuis? Heb je interesse in het snijvlak tussen soma en psyche? Dan is de vakgroep Psychiatrie van het Albert Schweitzer ziekenhuis op zoek naar u, een enthousiaste   KLINISCH PSYCHOLOOG voor 28 tot 32 uur per week […]
Vacature

Eindhoven,

GZ-psycholoog

Gezocht:   een GZ psycholoog (op termijn komt er mogelijk ook ruimte voor een basis psycholoog)   die wegens het groeiend aantal aanmeldingen de praktijk wil komen versterken als ZZP’er.
Vacature

Zaanstreek-Waterland,

Gedragsdeskundige (senior)

Gedragsdeskundige (senior) (24-36 uur) Telelens, die van veraf inzoomt   Wie zijn wij? Prinsenstichting ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking in de regio Zaanstreek-Waterland.
Vacature

Heerlen,

GZ-Psycholoog / Praktijkopleider

Bijdragen aan uitstekende behandelingen én bijdragen aan de praktijkopleidingsplaats? Dé ideale combinatie voor jou. Grijp dan nu je kans!   Wij zoeken:   GZ-Psycholoog / Praktijkopleider (24-36 uur per week)
Vacature

Tilburg e.o.,

Psycholoog

Het Blikveld breidt uit en is op zoek naar een   psycholoog   voor het uitvoeren van arbeidspsychologische onderzoeken. Afstudeerrichting neuro-, A&G of klinische psychologie. Het betreft een functie voor 24-32 uur per week in Tilburg e.o.   Bekijk de volledige vacature op onze website.
Vacature

Rotterdam,

Gz-psycholoog

Gz-psycholoog Ministerie van Justitie en Veiligheid, Dienst Justitiële Inrichtingen   Functieomschrijving Ben jij GZ psycholoog? Ben je toe aan een echt nieuwe uitdaging? Ben je toe aan werken in een (h)echt team?
Vacature

Zeeland,

GZ Psycholoog

Ben jij GZ-psycholoog en zoek je een uitdagende werkplek binnen de ouderenpsychiatrie in Zeeland? Wil jij aan de slag in een vast dienstverband? Lees dan snel verder!
Vacature

Rotterdam,

Master/GZ-Psycholoog Laurens

LAURENS Laurens is de grootste aanbieder van wonen, diensten en zorg in Rotterdam en omstreken. De organisatie is ingedeeld in drie domeinen, namelijk een domein Kortdurende Zorg, een domein Wonen met Zorg en een domein Thuiszorg.
Vacature

Zandvoort,

GZ-Psycholoog

GZ-Psycholoog 24-32 uur   Zoek jij een nieuwe uitdaging in omgeving Zandvoort? Heb jij echt een passie voor mensen en heb je het in je om met mensen met een lichamelijke en veelal cognitieve beperking te werken?
Vacature

Schagen,

GZ-psycholoog / praktijkopleider

Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:   GZ-psycholoog / praktijkopleider 24-36 uur per week, per direct   Ben jij een proactieve GZ-psycholoog met affiniteit voor ouderenzorg, ben jij of heb je ambitie om praktijkopleider te worden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden je een veelzijdige functie aan […]
Vacature

Enschede - Zutphen,

GZ-Psycholoog / Diagnosticus

Wij zoeken een GZ-Psycholoog binnen het FACT – team voor LVB in Enschede en een GZ-Psycholoog met focus op diagnostiek voor ons team in Zutphen
Vacature

Den Haag,

(GZ-)psycholoog / orthopedagoog

(GZ-)psycholoog/orthopedagoog   Ben jij de (GZ-)psycholoog/orthopedagoog met de kernwaarden van Basalt in je genen: grenzen verleggen, samenwerken, deskundig en eigenaarschap? Lees dan snel verder!   Wat ga je doen bij Basalt? Als (GZ-) psycholoog / orthopedagoog op Tyltylcentrum De Witte Vogel adviseer en begeleid je ouders en het groepsteam bij vragen over onder meer gedrag, […]
Vacature

Middelburg,

GZ-psychologen

Juvent is voor de invulling van vrijgekomen uren en uitbreiding op zoek naar twee   GZ-psychologen voor 24 en 27 uur per week
Vacature