Vraag & aanbod

Vraag & aanbod
Assen,

Gz-psycholoog /orthopedagoog

GZ-psycholoog of Orthopedagoog Generalist Locatie: Team Ambulant Noord-Midden, Assen Aantal uren per week: 24 – 32
Vacature

Breda,

Psychologen (orthopedagogen)

Revant, centrum voor medisch specialistische revalidatie, zoekt voor de Zorgeenheid ‘Kind en Jeugd Breda’:   Twee psychologen (orthopedagogen) voor gemiddeld 24 uur per week.
Vacature

Zwolle,

Basispsycholoog

Basispsycholoog voor 24 uur per week Ministerie van Justitie en Veiligheid, Dienst Justitiële Inrichtingen
Vacature

Nijmegen - Elst - Arnhem,

Freelance gz-psychologen

PsyExperts psychologenpraktijk heeft een informeel karakter Ons team bestaat uit basispsychologen, psychodynamisch therapeuten en GZ-psychologen.
Vacature

Amsterdam,

Praktijkruimte Herengracht

In monumentale pand op de Herengracht Amsterdam heb ik een zeer mooi stil licht praktijkruimte te delen. Ik zit hier al 10 jaar, ben nu maar 2 dagen per week aanwezig en zoek huurder(s) voor minimaal 2 dagdelen per week.
Praktijk te huur / ter overname

Maarssen,

Groepspsycho-therapie 2018

1e jaarsymposium GROEPSPSYCHOTHERAPIE ANNO 2018 Nieuwe handvatten voor de GGz-praktijk   Groepspsychotherapie is niet weg te denken uit de geestelijke gezondheidszorg.
Advertentie

Nieuwegein,

(N)ooit onbehandelbaar

Symposium (N)OOIT ONBEHANDELBAAR Persoonlijkheidsstoornissen bij ouderen   De ouderenzorg is sterk in ontwikkeling.Zeker ook als het gaat om ouderen met een persoonlijkheidsstoornis.
Advertentie

Amsterdam,

“Het lijden dat Narcisme heet”

Symposium Diagnostiek en behandeling van “Het lijden dat Narcisme heet”   Patiënten met een narcistische persoonlijkheidsstoornis zijn nare, opgeblazen mensen, zonder enige wil om dat te veranderen.
Advertentie

Rotterdam,

Psycholoog of orthopedagoog

miSenso psychologen en orthopedagogen te Rotterdam zoekt:   ervaren Psycholoog of Orthopedagoog – 32 uur   Wie-o-wie? Het team van miSenso heeft per 1 april 2018 plaats voor een enthousiaste nieuwe collega. Wij werken kleinschalig en professioneel en bieden medewerkers uitdagende ontwikkelingsmogelijkheden.   Bekijk de vacature op de website van www.miSenso.nl
Vacature

Amsterdam,

Gz-psychologen /psychotherapeuten

Arkin is een vooraanstaande organisatie op het gebied van psychiatrie en verslavingszorg en werkt vanuit een groot aantal locaties in onder meer Amsterdam, Amstelveen, Amersfoort en Utrecht.
Vacature

Beneden-Leeuwen,

Psycholoog

Wij zoeken op korte termijn enthousiaste kandidaten voor de functie van:   Psycholoog standplaats: Beneden-Leeuwen
Vacature

Amersfoort,

Gz-psycholoog FACT team Zuid

GZ psycholoog FACT team Zuid, Amersfoort   Zie jij als behandelaar altijd mogelijkheden voor efficiënte behandeling? Laat jij met jouw deskundigheid de patiënt slagen op zijn/haar weg naar herstel?
Vacature

Almere,

Gz-psycholoog K&J psychiatrie

GZ psycholoog kinder- & jeugdpsychiatrie (6-18 jaar) Almere   Fornhese heeft een vacature voor GZ psycholoog kinder- & jeugdpsychiatrie (6-18 jaar).
Vacature

Harderwijk - Nijkerk,

Gz-psycholoog

GZ psycholoog (20-36 uur) Harderwijk en Nijkerk   Wij zoeken een gedreven en flexibele collega die zich voor langere tijd wil verbinden aan onze FACT-teams Harderwijk-Wezep en  Ermelo-Nijkerk.
Vacature

Nieuwegein,

Gz-psycholoog

Psychologenpraktijk N. Gorin-Frank is een kleinschalige eerstelijns groepspraktijk die zich kenmerkt door een cliëntgerichte benadering en een persoonlijke samenwerking met de verwijzers in de omgeving.
Vacature

Diverse Locaties,

Orthopedagoog/ GZ-psycholoog

Voor onze afdeling Zorgondersteuning  zijn wij op zoek naar een   Orthopedagoog/GZ-Psycholoog WR1835-HK Uren zijn bespreekbaar maar minimaal 24 uur.
Vacature

Zoetermeer - Rotterdam,

Gz-psycholoog

GGMD voor Doven en Slechthorenden is een landelijke organisatie met brede ervaring en expertise in de zorg en dienstverlening. GGMD biedt geestelijke gezondheidszorg en begeleiding op alle terreinen van het maatschappelijk leven: wonen, werken, opvoeden, relaties, scholing, vrije tijd en inkomen.
Vacature

Amsterdam Oost,

(Gz) psycholoog

Voor Zorg Groep Amsterdam Oost (ZGAO) zijn wij op zoek naar een:   (GZ) Psycholoog (24 uur)   Ben jij die gepassioneerde (GZ)-psycholoog die vol energie aan de slag gaat met de cliënten en de teams binnen onze organisatie?
Vacature

Wageningen,

Gz-psycholoog

Kom jij onze vakgroep Psychologie met jouw enthousiasme en visie verder versterken? Wij op zoek naar een:   GZ-Psycholoog óf psycholoog met ervaring in de ouderenzorg
Vacature

Haarlem,

Psycholoog

Bij Medinello werken we met gedreven professionals in multidisciplinaire teams aan gezondheid van onze cliënten. Dat lukt het best als je doet waar je goed in bent, waar je gelukkig van wordt en als je kunt groeien.
Vacature