Vraag & aanbod

Vraag & aanbod
Woerden,

GZ-(neuro)psycholoog

GZ-(neuro)psycholoog voor cognitieve therapie   Over het Daan Theeuwes Centrum Het Daan Theeuwes Centrum voor Intensieve Neurorevalidatie in Woerden is een gespecialiseerde kliniek voor medisch specialistische revalidatie.
Vacature

Woerden,

Cognitief therapeut (neuropsycholoog)

Cognitief therapeut (neuropsycholoog)   Over het Daan Theeuwes Centrum Het Daan Theeuwes Centrum voor Intensieve Neurorevalidatie in Woerden is een gespecialiseerde kliniek voor medisch specialistische revalidatie.
Vacature

Amstelveen,

GZ Psycholoog / regiebehandelaar

GZ Psycholoog/regiebehandelaar aantal uur: 24-32   Locatie: Amstelveen Datum: zo spoedig mogelijk M.O.C. ’t Kabouterhuis is een behandel-, onderzoek- en expertisecentrum voor het Jonge Kind.
Vacature

Ede,

GZ-psycholoog / Psycholoog

GZ-psycholoog / Psycholoog | 20 uur per direct Reactietermijn: 3 november   Wat ga je doen? Opella biedt behandeling en begeleiding in de vorm van revalidatie & herstel
Vacature

Noordwolde,

Gedragswetenschapper

Samen richting geven. Als gedragswetenschapper treed je adviserend, coachend en sturend op richting de teams ambulante begeleiding en de teams wonen.
Vacature

Helmond - Eindhoven,

GZ psychologen

Wil jij als GZ psycholoog werken in een organisatie waar effectieve behandeling van cliënten voorop staat? Centiv is op zoek naar twee nieuwe GZ psychologen in de regio Helmond-Eindhoven (24 tot 36 uur).
Vacature

Uden,

GZ psychologen

Wil jij als GZ psycholoog werken in een organisatie waar effectieve behandeling van cliënten voorop staat? Centiv is op zoek naar twee nieuwe GZ psychologen in de regio Uden (24 tot 36 uur).
Vacature

Venray - Boxmeer,

GZ psychologen

Wil jij als GZ psycholoog werken in een organisatie waar effectieve behandeling van cliënten voorop staat? Centiv is op zoek naar twee nieuwe GZ psychologen in de regio Venray Boxmeer (24 tot 36 uur).
Vacature

Den Haag - Ede / Veenendaal,

GZ-Psycholoog / Orthopedagoog-generalist

GZ-Psycholoog / Orthopedagoog-generalist   Den Haag Ede / Veenendaal
Vacature

Goirle,

Gedrags wetenschapper

Ieder kind heeft recht op een warm en veilig thuis   Om dit te kunnen realiseren zoeken wij een   Gedragswetenschapper bij de gezinshuizen 16 -24 uur │ WO │Goirle │ Sterk Huis
Vacature

Amsterdam,

Symposium De Kwetsbare Psyche

De Kwetsbare Psyche Over veerkracht en beschermende factoren Stoornissen van de psyche hangen rechtstreeks samen met psychische kwetsbaarheid.
Opleidingen/ cursussen/ workshops

Amsterdam,

Symposium Parentificatie

Parentificatie Als een kind te snel ouder wordt Van parentificatie is sprake als een kind de verantwoordelijkheid op zich neemt voor het welbevinden van een ouder.
Opleidingen/ cursussen/ workshops

Emmen,

Praktijk Emmen ter overname

Ter overname aangeboden,   psychologenpraktijk jeugd & volwassenen,   met contracten Drenthse gemeenten. De praktijk heeft goede verwijzersrelaties en ruim voldoende aanmeldingen.
Praktijk te huur / ter overname

Amsterdam,

Te huur praktijkruimte

Te huur in Amsterdam praktijkruimte   In het centrum van Amsterdam is voor een aantal dagen/dagdelen praktijkruimte te huur op een plek waar andere therapeuten tevens werkzaam zijn.
Praktijk te huur / ter overname

Heeze,

Gedragswetenschapper

De Berkenschutse zoekt per direct, ter versterking van het centraal aanmeldteam, een   orthopedagoog/psycholoog   (0.6 fte) met kennis en ervaring op het gebied van indicatiestelling in het (speciaal) onderwijs
Vacature

Zuid-Nederland,

Klinisch neuropsycholoog

klinisch neuropsycholoog afdeling klinische neuropsychologie   Wil jij als klinisch neuropsycholoog carrière maken binnen STEVIG? 
Vacature

Diverse locaties,

A&G Psychologen gezocht

A&G Psychologen gezocht   Wij zoeken psychologen die voor ons opdrachten willen uitvoeren als freelancer. Onze cliënten zijn mensen die door een verkeers- of bedrijfsongeval kampen met psychische klachten.   Ben jij: Registerpsycholoog NIP / A&G? Zelfstandig werkend in je eigen praktijk? Bereid en in staat om naar onze cliënten te reizen?   Heb je: […]
Vacature

Amsterdam,

Studiedag NVPP

Op vrijdag 1 november 2019 organiseert de Nederlandse Vereniging voor Psychoanalytische Psychotherapie (NVPP) haar jaarlijkse studiedag. Dit jaar is het thema   De Brede Kijk op de Praktijk – heeft veel om het lijf.
Opleidingen/ cursussen/ workshops

Breda,

GZ-psycholoog 27 uur

Revant biedt medisch specialistische revalidatie aan revalidanten met complexe problematiek. Voor de zorgeenheid die gespecialiseerd is in de gedragsmatige aanpak van pijnproblematiek
Vacature

Nijmegen,

GZ-psycholoog

GZ-psycholoog Met liefde en creativiteit werken met een bijzondere doelgroep   uren per week 24-36 Standplaats Nijmegen Vacaturenummer 1979
Vacature