Vraag & aanbod

Vraag & aanbod
Deventer,

GZ-Psycholoog/ Basispsycholoog

GZ-Psycholoog of Basispsycholoog   Wij zijn per direct op zoek naar een energieke en enthousiaste collega-psycholoog voor 18 tot 28 uur per week, die affiniteit heeft met ouderen in het verpleeghuis. 
Vacature

Ede,

GZ-psycholoog kind en jeugd, K&J psycholoog NIP of orthopedagoog generalist.

GBGGZ praktijk Dekker&Dooyeweerd voor kind & jeugd (4-18 jaar) in Ede zoekt op korte termijn een   Hoofd/regiebehandelaar: GZ-psycholoog kind en jeugd, K&J psycholoog NIP of orthopedagoog generalist.
Vacature

Rotterdam,

(GZ)-Psycholoog

(GZ)-Psycholoog   Voor 24-32 uur per week Ben jij een enthousiaste en veelzijdige (GZ)-psycholoog? Heb jij kennis van en affiniteit met ouderen? Dan is werken bij Aafje misschien wel wat voor jou.
Vacature

Twente - Salland,

Vacature (GZ) Psycholoog

Vacature (GZ) Psycholoog   32 uur Houd jij ook van werken met ouderen? Vind je het leuk om in een multidisciplinair team te werken en je kennis als (GZ)-psycholoog in te zetten? Lees dan vooral verder!
Vacature

Zandvoort,

GZ-Psycholoog

GZ-Psycholoog   Als GZ-Psycholoog bij Nieuw Unicum bouw jij mee aan een sterk team van Psychologen en geef jij supervisie aan collega psychologen.
Vacature

Den Haag - Leiden - Gouda,

GZ-psycholoog

GZ-psycholoog   Wil jij graag de overstap maken van GGZ naar de revalidatiezorg of wil je je binnen de revalidatie verder specialiseren? Ben je nieuwsgierig, ga je graag nieuwe uitdagingen aan en wil je deel uitmaken van een interdisciplinair behandelteam bij het grootste expertisecentrum voor Medisch Specialistische Revalidatie in Nederland? Lees dan snel verder!
Vacature

Amsterdam,

GZ-Psycholoog m/v

Vrijgevestigde praktijk zoekt GZ-psycholoog met affiniteit met BGGZ Ben jij een enthousiaste Gz-psycholoog die het leuk vindt om (verdere) ervaring op te doen in de basis ggz met een diversiteit aan klachten en behandelingen? En spreekt kortdurend en effectief behandelen je aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Vacature

Amsterdam,

Praktijk Rood zoekt een GZ psycholoog (8 – 36 uur)

Wij zijn een groeiende psychologenpraktijk voor kinderen en jongeren en doen zowel psychodiagnostiek als behandeling. Vanwege deze groei zijn we op zoek naar een   GZ-psycholoog   in Amsterdam voor 8-36 uur per week.
Vacature

Sneek,

Psycholoog m/v

Wij zijn voor onze locatie Sneek op zoek naar een   Psycholoog m/v   24-32 uur per week “Een dynamische werkomgeving waarin geen dag hetzelfde is”,  Joska, GZ psycholoog.
Vacature

Bergen (NH),

Kinder- en jeugdpsycholoog/ orthopedagoog

Gezocht: leuke en enthousiaste collega die ons team komt versterken Praktijk Parigger is een (heel) kleine zelfstandige (GGZ) praktijk die zich richt op ernstige psychische- en/of psychiatrische problematiek van kinderen, jeugdigen en ouders als ook volwassenen.
Vacature

Den Haag,

GZ-psycholoog of ervaren basispsycholoog R&A

GZ-psycholoog of ervaren basispsycholoog R&A   Met liefde en creativiteit werken met een bijzondere doelgroep 32 uur per week Standplaats Den Haag
Vacature

Arnhem - Nunspeet,

Klinisch neuropsycholoog

Klinisch neuropsycholoog   Helpen om mensen zelfredzamer te maken 32-36 uur per week Standplaats Arnhem en Nunspeet
Vacature

Veenendaal - Zeist,

GZ- psycholoog

24 – 36 uur GZ- psycholoog   Aan de slag als GZ-psycholoog bij Charim Vitaal? Doen! Ben jij een gedreven en ambitieuze GZ-psycholoog? En zoek je waardevol en uitdagend werk in een werkomgeving waar aandacht is voor jou? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Vacature

Sassenheim,

Ervaren Gedrags- wetenschapper Jeugdinrichting

Gedragswetenschapper   Fulltime | Sassenheim “Ik help mijn collega’s professioneel out of the box te denken”– Mounir, ervaren Gedragswetenschapper. 
Vacature

Gorinchem - Dordrecht,

GZ-Psycholoog

GZ-Psycholoog   Ziekenhuizen Zuid | 24 tot 36 uur per week | per direct “Onze patiënten hebben een breuk in hun levenslijn meegemaakt; ze hebben een flinke klap te verwerken gehad. Het voelt goed om deze mensen te helpen weer te worden wie ze waren, binnen hun nieuwe mogelijkheden.” 
Vacature

Limburg,

GZ-Psycholoog Ouderenzorg

GZ-Psycholoog Ouderenzorg   Krijg je energie van denken in mogelijkheden en maak jij samen met De Zorggroep in deze functie de ambitie waar om hét regionale kenniscentrum binnen de ouderenzorg te worden?
Vacature

Limburg,

Klinisch Psycholoog

Klinisch Psycholoog   Het beroep van de toekomst! Maak jij samen met De Zorggroep in deze nieuwe functie de ambitie waar om hét regionale kenniscentrum binnen de ouderenzorg te worden?
Vacature

Den Haag,

Advies- commissielid van de Stichting donorgegevens kunstmatige bevruchting

Vacature adviescommissielid van de Stichting donorgegevens kunstmatige bevruchting Voor de invulling van de adviescommissie van de Stichting donorgegevens kunstmatige bevruchting (hierna: Stichting DKB) wordt gezocht naar een commissielid in de rol van   pedagoog/psycholoog
Vacature

Noordwijk,

GZ-psycholoog

GZ-psycholoog   ”Kan jij mij helpen om te gaan met verschillende emoties? Zoek jij samen met mij uit wat ik nodig heb om mezelf te ontwikkelen? Kun je mij traumabehandeling bieden?”
Vacature

Utrecht,

GZ-psychologen

De regio teams van Altrecht Jeugd zijn op zoek naar   GZ-psychologen.   Uren tussen 24-36 uur per week!
Vacature