Vraag & aanbod

Vraag & aanbod
Bemmel,

GZ Psycholoog / Klinisch Psycholoog

GZ Psycholoog en/of Klinisch Psycholoog-Psychotherapeut   die in overleg 2 tot 4 dagen in de week wil werken in onze praktijk voor BGGZ en SGGZ.  Ervaring in relatie- en/of systeemtherapie is een pré.
Vacature

Heerenveen,

GZ-psychologen

Ervaren GZ psycholoog/neuropsycholoog   We zoeken een initiatiefrijke en op samenwerking gerichte psycholoog voor de volwassenenzorg, die samen met ons de afdeling Medische psychologie verder wil ontwikkelen.
Vacature

Gennep,

Proactieve regiebehandelaar

proactieve regiebehandelaar gezocht!   Ben jij die Orthopedagoog Generalist  of GZ Psycholoog die zich verder wil ontplooien binnen Dichterbij? Solliciteer dan direct.
Vacature

Lemmer,

Basispsycholoog

ReActivate is een professionele WTZi erkende instelling, die ambulante GGZ diensten  aanbiedt aan cliënten van verwijzers en zorgorganisaties binnen de regio’s Friesland/Flevoland, Het Groene Hart, Gooi- en Eemland en Rotterdam.
Vacature

Delft,

GZ Psycholoog

GZ Psycholoog   Faculteit/afdeling: Universiteitsdienst – Education & Student Affairs Niveau: Universitair Functie-omvang: 36-40 uur per week Contractduur: 1 jaar met uitzicht op verlenging Salaris: 3637 – 4978 euro per maand (volledige dagtaak)
Vacature

Nederland,

(Basis)psychologen

(Basis)psychologen   Zou jij graag als (basis)psycholoog je eigen praktijk willen runnen, maar jij vraagt je af of je wel voldoende cliënten krijgt, en je ziet op tegen van alles wat je moet regelen en de administratieve rompslomp?
Vacature

Tilburg - Breda - Rotterdam - Leiden,

Basispsycholoog (K&J)

Basispsycholoog (K&J) Tilburg, Breda, Rotterdam, Leiden   Voor onze praktijk zijn we op zoek naar pro-actieve basispsychologen (WO) met geen of beperkte ervaring
Vacature

Delft - Schiedam,

GZ-psycholoog poli VB

GZ-psycholoog polikliniek psychiatrie bij verstandelijke beperking, Delft en Schiedam, uren in overleg
Vacature

Zwolle,

04/10 Landelijk congres NOLK

Op vrijdag 4 oktober 2019 vindt alweer het vijfde Landelijke Congres Onvoldoende Verklaarde Lichamelijke klachten plaats in de Nieuwe Buitensociëteit te Zwolle.
Vacature

Goes,

(GZ) psycholoog

Revant, centrum voor medisch specialistische revalidatie, zoekt voor de locatie Lindenhof te Goes een   (GZ)psycholoog voor gemiddeld 36 uur per week.

Nederland,

(Basis)psychologen of relatietherapeuten met een eigen praktijk

Hoe zorg jij voor een volle en goedlopende praktijk? Wij helpen je hierbij. Doordat wij de communicatie met cliënten, administratie en algemene promotie verzorgen, kan jij je volledig op de kwaliteit van je behandelingen richten.
Vacature

Córdoba,

Cursus Levensfasen en de psyche

5-daagse cursus Levensfasen en de psyche Van evidentie naar doelgericht handelen   Voor patiënten en behandelaars is kennis over de langjarige manifestaties van psychisch ziekzijn van groot belang.
Opleidingen/ cursussen/ workshops

Apeldoorn,

Praktijk voor Neurofeedback

Ter overname: In Apeldoorn is een zeer goed lopende praktijk voor neurofeedback trainingen.   Grote naamsbekendheid in de stedendriehoek Apeldoorn, Zutphen, Deventer.
Praktijk te huur / ter overname

Zuid-Holland,

Gedragswetenschapper

Gedragswetenschapper Samenwerkingsverband Passend Onderwijs RiBA   Voor ons samenwerkingsverband zijn we door omstandigheden per direct op zoek naar een ervaren, empathische gedragswetenschapper met kennis van het (basis)onderwijs en de jeugdhulpverlening.
Vacature

Rotterdam,

Psycholoog NIP (24-32 uur)

Spine & Joint Centre is een medisch specialistisch, poliklinisch revalidatiecentrum voor behandeling van chronische pijnklachten aan het bewegingsapparaat (specifiek nek-, rug- en bekkenklachten).
Vacature

Zeist - Tilburg - Breda - Rotterdam - Leiden,

GZ-psycholoog

GZ-psycholoog Zeist, Tilburg, Breda, Rotterdam, Leiden   Wij zijn wegens groei op zoek naar nieuwe collega’s. In onze praktijken bieden wij psychologische behandeling voor uiteenlopende psychische klachten.
Vacature

Heeze,

GZ-psycholoog / psycholoog

KEMPENHAEGHE ZOEKT DE GZ-PSYCHOLOOG/ PSYCHOLOOG IN JOU   Voor het Centrum voor Slaapgeneeskunde (CSG) zijn wij voor de poli ‘volwassenen’ op zoek naar een GZ-psycholoog / Psycholoog
Vacature

Diverse locaties,

WISC-V-NL Verdiepingstraining

Uw vakkennis verbreden en verdiepen?   Voor gedragsdeskundigen die ervaring hebben met de inzet van de WISC-V-NL, organiseert Pearson Academy op diverse data en locaties de WISC-V-NL Verdiepingstraining. Met zelf ingebrachte casussen wordt er gedurende de training uitgebreid aandacht besteed aan de interpretatie van de test.   WISC-V-NL Verdiepingstraining Door casuïstiek aan de trainer en […]
Opleidingen/ cursussen/ workshops

Leiden,

(Gz)psycholoog

(Gz)-psycholoog Regio Leiden 18 uur per week   Bied jij onze bewoners een luisterend oor? Je bent van harte welkom!
Vacature

Lelystad - Almere,

GZ psycholoog / psychotherapeut

GZ-psycholoog/Psychotherapeut   Wij zoeken een enthousiaste BIG-geregistreerde GZ-psycholoog of psychotherapeut die ons genderteam in Lelystad en Almere kan komen versterken voor minimaal 24 uur per week.
Vacature