Vraag & aanbod

Vraag & aanbod
Doetinchem - Apeldoorn - Zwolle,

GZ-psychologen gezocht

PDIJ richt zich op kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar. Het is een deskundig en klantgericht collectief van gezondheidszorgpsychologen en orthopedagogen.
Vacature

Meerdere Locaties,

Klinisch Psycholoog

Stichting Human Concern – Centrum voor eetstoornissen – is een gespecialiseerde GGZ–instelling die er continu naar streeft om de beste behandeling voor alle eetstoornissen te bieden.
Vacature

Amsterdam,

GZ-psycholoog Trace

GZ-psycholoog Trace   Amsterdam | transmuraal centrum | 24-32 u Ben jij de nieuwe GZ-psycholoog van Mentrum Trace?
Vacature

Rotterdam,

GZ psycholoog

Angstbehandelcentrum IPZO heeft voor haar praktijk in Rotterdam een vacature (naar wens 24 – 32  uur p.w.) voor een enthousiaste   GZ-psycholoog
Vacature

Zeist - Bilthoven,

Warande zoekt (GZ-)psycholoog

Warande (Zeist en Bilthoven) zoekt een   (GZ)-psycholoog   voor 24-28 uur in de week per januari 2019.
Vacature

Eindhoven - Rotterdam - Tilburg - Breda,

Basispsycholoog

Basispsycholoog Eindhoven/Rotterdam/Tilburg/Breda   Silver Psychologie is een groepspraktijk voor psychologische zorg én tevens opleidingspraktijk.
Vacature

Oost & Midden Nederland,

Psycholoog / Orthopedagoog

InteraktContour zoekt voor de Eenheid Zorg en Wonen een Psycholoog / Orthopedagoog 32 – 36 uur per week
Vacature

Diverse locaties,

Gezocht GZ-psychologen

Gezocht GZ-psychologen (In de visuele revalidatie)   Diverse teams 24 tot 36 uur per week Standplaats: divers (Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Heerhugowaard)
Vacature

Ede,

14-3-19 Congres Behandeling van traumagerelateerde dissociatie

Congres Behandeling van traumagerelateerde dissociatie   Sprekers: Kathy Steele, Suzette Boon en Onno van der Hart
Opleidingen/ cursussen/ workshops

Den Haag,

GZ-Psycholoog Slaapcentrum

GZ-psycholoog (neuropsycholoog)   Wat ga je doen? De organisatorische eenheid (OE) Medische Psychologie bij Haaglanden Medisch Centrum biedt een goede en dynamische werkomgeving en is uitstekend inge­bed in de dagelijkse klinische en poliklinische patiënten­zorg.
Vacature

n.t.b.,

Psycholoog 32-36 uur

Psycholoog 32-36 uur Verzorgd Wonen   Wij zijn op zoek naar een collega psycholoog voor de divisie Verzorgd Wonen voor 24 uur per week.
Vacature

Eefde,

GZ-Psycholoog / Regiebehandelaar

Wij zoeken voor onze sector Specialistisch Verblijf in Eefde een enthousiaste   GZ-Psycholoog/Regiebehandelaar voor 24 uur of meer
Vacature

Zoetermeer - Den Haag,

Orthopedagoog/ school-psychl

Orthopedagoog/(school-) psycholoog/ SEN-specialist  0,4/ 0,6 fte   Heb jij ervaring met het (weer) op gang krijgen van jongeren met ASS, weet jij hoe je stress bij studenten kunt verminderen, dan komen wij graag met jou in contact.
Vacature

‘s-Gravenhage,

GZ Psycholoog

GZ Psycholoog – ‘s-Gravenhage   Functie informatie GrowWork is onder meer voor het Ministerie van Veiligheid en Justitie op zoek naar GZ psychologen, onder andere in de regio ‘s-Gravenhage.
Vacature

Amsterdam,

RINO cursusaanbod najaar/winter 2018 | 2019

Een selectie uit ons cursusaanbod najaar/winter 2018 | 2019
Opleidingen/ cursussen/ workshops

Utrecht,

Cursus Schema-Coaching

Cursus Schema-Coaching   Schema-Coaching helpt mensen lastige gevoelens en gedragspatronen te veranderen, zodat gewenste werk- en levensdoelen bereikbaar zijn.
Opleidingen/ cursussen/ workshops

Soest - Baarn,

GZ psycholoog FACT

GZ psycholoog FACT Soest/Baarn (24-36 uur)   Jij ziet als behandelaar altijd mogelijkheden voor efficiënte behandeling. Help de patiënt met jouw deskundigheid op weg naar herstel.
Vacature

Amersfoort Noord,

GZ psycholoog FACT

GZ psycholoog FACT Amersfoort Noord (24-36 uur)   Jij ziet als behandelaar altijd mogelijkheden voor efficiënte behandeling. Help de patiënt met jouw deskundigheid op weg naar herstel.
Vacature

Apeldoorn,

Klinisch neuropsycholoog

Klinisch neuropsycholoog, 1810-08   Over Klimmendaal Ben je op zoek naar een leuke, afwisselende en leerzame functie in de zorg?
Vacature

Emmen,

GZ Psycholoog kind en jeugd

GZ Psycholoog kind en jeugd (herhaalde oproep)   Heb jij …. de ambitie om je kennis en professie in te zetten voor het optimaliseren van psychologische zorg binnen een somatische setting ?
Vacature