Vraag & aanbod

Vraag & aanbod
Utrecht,

Vacature GZ-psycholoog Volwassenen Autisme Kenniscentrum

Ben jij die GZ-psycholoog die graag inzet op ervaring en creativiteit om na een intake een persoonlijke aanpak te maken voor onze cliënten met een autismespectrumstoornis of andere problematiek?
Vacature

Lelystad,

Vacature GZ-psycholoog Volwassenen

Ben jij die GZ-psycholoog die graag je specialistische kennis en ervaring gebruikt om na diagnose een persoonlijk aanpak te maken voor onze cliënten?
Vacature

Amsterdam - Amersfoort,

Meer weten over werken in een F-ACT TEAM?

Ben jij GZ-Psycholoog (i.o.) en heb je interesse in het werken in een F-ACT team? Schrijf je dan in voor het webinar op 10 februari met GZ-Psychologen van Jellinek en Mentrum.
Vacature

Twente - Salland,

Vacature (GZ) Psycholoog

Houd jij ook van werken met ouderen? Vind je het leuk om in een multidisciplinair team te werken en je kennis als (GZ) psycholoog in te zetten? Lees dan vooral verder!
Vacature

Utrecht,

Beleidsadviseur Veilig en Gezond Werken

Wie werkt bij de FNV doet er toe! Vind jij het belangrijk dat iedereen in Nederland veilig en gezond kan werken?
Vacature

Eindhoven - Veldhoven,

GZ-psycholoog, SGGZ & Ontwikkelings-stoornissen

Als GZ-psycholoog kom je te werken in het ontwikkelingsstoornissen team welke gericht is op de diagnostiek van Autisme en ADHD.
Vacature

Den Haag,

Studenten-psycholoog

De Haagse Hogeschool is op zoek naar een   Studentenpsycholoog 32 uur
Vacature

Diverse locaties,

Kinder- en Jeugdpsycholoog (individueel traject)

Ben je (basis)psycholoog of (basis)orthopedagoog en wil je het individuele opleidingstraject Kinder- en Jeugdpsycholoog volgen, dan ben je bij King nascholing aan het juiste adres voor het cursorisch onderwijs.
Opleidingen/ cursussen/ workshops

Almere,

Studenten-psycholoog

Ben jij (GZ)-psycholoog en heb je affiniteit met de doelgroep studenten? Wellicht word jij onze nieuwe studentenpsycholoog!
Vacature

Arnhem - Eindhoven,

Psycholoog – Rodersana

Ben je psycholoog en geloof je in een multidisciplinaire aanpak van verslaving om de kans op terugval duurzaam terug te dringen? En heb je oog voor de naasten van cliënten in je caseload? Dan zoeken wij jou!
Vacature

Hilversum,

Psycholoog aandachtgebied PG

Ben jij een psycholoog en ligt jouw interesse bij de psychogeriatrische (PG) doelgroep? En ben je op zoek naar een baan waar je absoluut uitdaging in kunt vinden? Dan zoeken wij jou!
Vacature

Noord-Brabant - Limburg,

Coördinator

Centrum voor Consultatie en Expertise (CCE) is partner van zorgprofessionals als het gaat om expertise over ernstig probleemgedrag bij mensen die langdurig of intensieve professionele zorg en ondersteuning nodig hebben.
Vacature

Den Haag,

(GZ-) psycholoog ouderenzorg

Op verschillende locaties van Saffier bieden wij specialistische zorg. Wij hebben de ambitie om onze expertise op het gebied van dementie verder te ontwikkelen en daarom is er extra ruimte gemaakt in de bezetting om (GZ-)psychologen aan te nemen.
Vacature

Eindhoven,

GZ-psycholoog Eindhoven

iPractice is een zorginstelling voor psychisch welzijn. Wij bieden klantvriendelijke en laagdrempelige zorg voor mensen met psychische klachten.
Vacature

Alphen aan den Rijn,

Praktijk jeugd ter overname

Goedlopende praktijk voor psychologische zorg jeugd Holland Rijnland/Alphen aan den Rijn i.v.m. pensioen aangeboden. De praktijk bestaat sinds 1995 en loopt sindsdien zeer goed.
Praktijk te huur / ter overname

Den Haag,

Gedragsdeskundige locatie Den Haag

JenV|Raad voor de Kinderbescherming (RvdK)   Functie­omschrijving We zoeken voor onze locatie Den Haag een enthousiaste
Vacature

Diverse locaties,

(Ervaren) gedrags-wetenschapper

(Minimaal) 20 uur Homerun Forensische zorg Noord Nederland – ambulant 8 uur Homerun Overijssel – ambulant 16 uur locatie Edisonstraat Ede  wonen & Homerun Ede / Arnhem – ambulant Combinaties zijn mogelijk.
Vacature

Regio Weert,

Psycholoog / Orthopedagoog

Dienst Behandeling Stichting Land van Horne is een organisatie die zich richt op zorg, wonen en welzijn. Wij bieden (thuis)zorg en diensten in de gemeenten Weert, Nederweert, Cranendonck, Someren en Leudal.
Vacature

Heerhugowaard,

Psycholoog Aanmeldpunt

Wil jij als psycholoog deel uitmaken van een van de meest innovatieve GGZ instellingen van Nederland in Heerhugowaard? Ben jij voor 36 uur beschikbaar, of wil jij parttime flexibel werken? Dan is dit jouw kans!
Vacature

Hilversum,

GZ-psycholoog

Merem Medische Revalidatie is volop in beweging! Wij zetten ons dagelijks in voor (patiënten)zorg. Wij zijn daarom voor onze locatie Hilversum op zoek naar:
Vacature