Vraag & aanbod

Vraag & aanbod
Oud-Beijerland,

Ortopedagoog

Haal meer uit jezelf bij Cavent! Cavent is een organisatie die hulp, begeleiding en ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijke beperking.
Vacature

Amsterdam,

Praktijkruimte te huur

Praktijkruimte te huur bij een psychotherapie praktijk in Watergraafsmeer, Amsterdam.    ruime, volledig ingerichte kamer in een groepspraktijk met andere psychotherapeuten en psychiater overleg structuur en een prettige team sfeer verwijzingen nieuwe cliënten mogelijkheid vanaf een dagdeel te huren   Voor meer informatie, neem contact met M. Koleva (06-41848888) praktijk.koleva@gmail.com
Praktijk te huur / ter overname

Stadskanaal,

GZ-psycholoog

Gezocht: GZ-psycholoog Basis-GGZ   Bij psychologiepraktijk De Kanaalstreek zijn wij op zoek naar een GZ-psycholoog die zich voor langere tijd aan ons wil verbinden.
Vacature

Doorn,

Klinisch psycholoog

Klinisch psycholoog   Locatie: Doorn Uren per week: 24 – uur per week   Bartiméus zet zich in om de kwaliteit van leven van mensen die slechtziend of blind zijn te verbeteren.
Vacature

Amsterdam,

Regiebehandelaar

Regiebehandelaar OG/GZ   De Testpsycholoog | Advies bij Leren biedt diagnostiek, begeleiding en behandeling aan kinderen en jongeren tot 18 jaar op het snijvlak van zorg en onderwijs. 
Vacature

Rotterdam,

GZ Psycholoog – Expertiseteam

Laurens is op zoek naar een:   Ervaren GZ – Psycholoog voor o.a. het regionale expertiseteam Moeilijk en Onbegrepen Gedrag (MOG)
Vacature

Rotterdam,

GZ / Master Psycholoog

Laurens heeft ruimte voor zowel GZ psychologen als Master psychologen.
Vacature

Arnhem,

Expert Prestatiegedrag

Werken in het hart van de Nederlandse topsport Sportcentrum Papendal is het grootste topsporttrainingscentrum van Nederland. Tegenwoordig maken ruim 500 topsporters dagelijks gebruik van onze topfaciliteiten.
Vacature

Utrecht,

GZ psycholoog gezocht!

Vacature GZ-psycholoog Utrecht (De Meern)   De Psychotherapiepraktijk is op zoek naar een GZ-psycholoog Het betreft gangbare behandelingen met volwassenen in de basis en specialistische GGZ en het eventueel geven van werkbegeleiding aan basispsychologen.
Vacature

Maas en Waal,

Ruim baan! Psycholoog bij zMW

Ruim baan voor jou als psycholoog? Kom eens praten over de mogelijkheden en uitdagingen in de ouderenzorg.   2 PSYCHOLOGEN   Reguliere aanstelling en een tijdelijke aanstelling ter vervanging van zwangerschapsverlof.
Vacature

Utrecht - Eindhoven,

Gezocht (GZ) psycholoog

“Samen werken aan arbeid, vitaliteit en gezondheid”   Als innovatieve organisatie op het gebied van arbeid, vitaliteit en gezondheid brengt HumanCapitalCare deze slogan in de praktijk, met en voor werknemers en werkgevers.
Vacature

Amersfoort,

(GZ)-psycholoog

Voor de behandeldienst van Beweging 3.0 zijn wij op zoek naar een:   (GZ)-PSYCHOLOOG voor 24-32 uur per week   Meer informatie vind je op onze website : www.Beweging3.nl of www.werkenbijbeweging3.nl .
Vacature

Nuland - Wijk en Aalburg,

Ervaren (Gz)psycholoog Ouderen

Ervaren (Gz-)psycholoog Ouderen gezocht (regio Nuland, Wijk en Aalburg)
Vacature

Deventer,

GZ-Psycholoog

Zorggroep Solis in Deventer zoekt vanwege uitbreiding van werkzaamheden per direct een   GZ-Psycholoog 24-36 uur per week   Voor volledige vacature zie: zorggroepsolis.nl/werken-bij/onze-vacatures/115/gz-psycholoog-24-36-uur-per-week-in-deventer
Vacature

Amsterdam - Nieuwegein,

GZ-of Basis- psycholoog

Vacature ervaren GZ-psycholoog /Basis psycholoog in Amsterdam en in Nieuwegein   Psychologenpraktijk N. Gorin-Frank is een kleinschalige groepspraktijk die actief is in de Basis Generalistisch GGZ.
Vacature

Haren,

GZ-Psycholoog (24-32 uur)

GZ-PSYCHOLOOG (24-32 UUR)   Ben jij een gedreven GZ-psycholoog die samen met ons het verschil wil maken voor kankerpatiënten en hun naasten?
Vacature

Nijmegen - Lent,

EQ-i 2.0® voor psychologen

Datum / locatie: 29 Maart 2019 / Nijmegen – Lent   Nog nooit is emotionele intelligentie zo belangrijk geweest als nu, met veel mensen (en met name ook jongeren) gekluisterd aan hun schermen en bedreven in het “teksten” maar die tegelijkertijd nauwelijks nog met elkaar praten.
Opleidingen/ cursussen/ workshops

De Meern,

Psycholoog voor werkervaringsplek

De Psychotherapiepraktijk  is op zoek naar een   psycholoog   voor een werkervaringsplek.   Het betreft het doen van intakes het doen van diagnostiek en gangbare behandelingen met volwassenen in de basis en specialistische GGZ.
Vacature

Tilburg - Breda - Eindhoven - Rotterdam - Leiden,

Basispsychologen (WO)

Voor onze praktijk zijn we op zoek naar pro-actieve   Basispsychologen (WO)   met geen of beperkte ervaring, die binnen twee a drie jaar bij ons een hoog niveau van diagnostiek en behandeling willen leren
Vacature

Amersfoort,

GZ-psycholoog kind en jeugd

GZ-psycholoog kind en jeugd   Aantal uur / standplaats: Amersfoort en omgeving | 20 – 32 uur   Ben je een zelfstandige en professionele GZ-psycholoog met een BIG-registratie en heb je veel ervaring met kinderen? En geloof je dat je een waardevolle bijdrage kan leveren aan het succes en de verdere ontwikkeling van MiCare Amersfoort? […]
Vacature