Vraag & aanbod

Vraag & aanbod
Utrecht,

Gz-psycholoog

GZ-PSYCHOLOOG 28 uur per week
Vacature

Eindhoven,

GZ Psycholoog

Werken bij Libra Revalidatie & Audiologie Onze klanten dagen zichzelf dagelijks uit om weer zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren.Het zijn stuk voor stuk doorzetters. Hou jij ook van uitdagingen en van een omgeving waar mensen het middelpunt zijn?
Vacature

Leeuwarden - Drachten,

Basis of GZ- psycholoog

Basis of GZ- psycholoog Leeuwarden/Drachten   Specialistennet Psychologie is een groeiende organisatie die behandelingen biedt voor mensen met werkgerelateerde stoornissen
Vacature

regio Drechtsteden/Waardenland en regio Rotterdam,

Orthopedagoog/ GZ-psycholoog

Wij zijn voor onze teams Verblijf met behandeling op zoek naar een   Orthopedagoog/ GZ-psycholoog   Je werkplek en werkzaamheden Als je bij ASVZ komt werken, werk je voor een organisatie waar je de ruimte krijgt om de cliënt écht centraal te stellen. Wij maken het verschil door vanuit de vraag van de cliënt een […]
Vacature

Doorn,

Workshop Strategische Praktijkvoering

De marketing van de psychologenpraktijk was vóór de transitie van de GGZ veel minder nodig. Nu de POHGGZ in de huisartsenpraktijk is gekomen, is de instroom van cliënten in veel psychologenpraktijken drastisch afgenomen.
Opleidingen/ cursussen/ workshops

Wageningen,

GZ-psycholoog

Psychologen Centrum Wageningen is een groepspraktijk in de GBGGZ. Wij zoeken een   GZ-psycholoog (zzp-er), min. 16 uur per week   Voor meer informatie zie onze website, bel 0317-414299 of mail naar info@pcwageningen.nl.
Vacature

Amsterdam,

Symposium De therapeutische relatie

Symposium De therapeutische relatie Interactie en interventie   De therapeutische relatie is het fundament onder het werk van psychiaters, psychologen en (psycho)therapeuten.
Opleidingen/ cursussen/ workshops

Amsterdam,

Symposium Klachten en tuchtrecht in de zorg

2e jaarsymposium Klachten en tuchtrecht in de zorg De weg van reflex naar rede   Geconfronteerd worden met een tuchtzaak is voor iedere zorgprofessional een grote stressor.
Opleidingen/ cursussen/ workshops

Amsterdam,

Symposium Het lijden dat narcisme heet

Symposium diagnostiek en behandeling van Het lijden dat narcisme heet   Patiënten met een narcistische persoonlijkheidsstoornis zijn nare, opgeblazen mensen, zonder enige wil om te veranderen.
Opleidingen/ cursussen/ workshops

Noord-Nederland,

P-opleider / Klinisch Psycholoog

Verslavingszorg Noord Nederland (VNN) is de organisatie voor verslavingszorg in de 3 noordelijke provincies. Er werken ruim 1000 medewerkers, verspreid over circa 45 locaties.
Vacature

Amsterdam e.o.,

Basispsycholoog

Basispsycholoog 24-32 uur voor neurofeedback in Amsterdam en omgeving.   Interesse? Stuur je reactie naar Tim Smits op info@brainmed.nl
Vacature

Diverse locaties,

GZ-psychologen en A&G-psychologen NIP

Cenzo zoekt GZ-psychologen en A&G-psychologen NIP Zelfstandig gevestigd maar niet alleen!   Cenzo zoekt landelijk versterking van haar netwerk
Vacature

Den Haag,

GZ-psycholoog Kind en Jeugd

GZ-psycholoog Kind en Jeugd   Ben jij een GZ-psycholoog die graag interdisciplinair samenwerkt, nieuwsgierig is en nieuwe uitdagingen aangaat?
Vacature

IJsselstein,

GZ-Psycholoog

Enthousiaste GZ-Psycholoog met ondernemerszin gezocht voor goedlopende Psychologenpraktijk in IJsselstein. Je kunt je werkzaamheden flexibel en naar eigen wensen inrichten.
Vacature

Nederland,

(Basis)psychologen of relatietherapeuten met een eigen praktijk

Hoe zorg jij voor een volle en goedlopende praktijk? Wij helpen je hierbij. Doordat wij de communicatie met cliënten, administratie en algemene promotie verzorgen, kan jij je volledig op de kwaliteit van je behandelingen richten.
Vacature

Amsterdam,

Individueel traject tot K&J psycholoog

Individueel traject tot Kinder- en Jeugdpsycholoog   Ben je (basis)psycholoog of (basis)orthopedagoog en wil je verder in het jeugdveld als Kinder- en Jeugdpsycholoog? Hiervoor kun je bij King Nascholing terecht!
Opleidingen/ cursussen/ workshops

Diverse locaties,

(GZ)psycholoog m/v

Wij geloven dat werk gelukkig maakt… jij ook?   Wij geloven dat psycholoog zijn een ambacht is. Dat jij gelukkig wordt van werken met je hoofd, je hart alsook je handen.
Vacature

Tilburg - Breda - Eindhoven - Rotterdam - Leiden - Zeist,

Basispsycholoog

Basispsycholoog Tilburg, Breda, Eindhoven, Rotterdam, Leiden, Zeist   Voor onze praktijk zijn we op zoek naar pro-actieve basispsychologen
Vacature

Zeist - Tilburg - Breda - Rotterdam - Leiden - Eindhoven,

GZ-psycholoog

GZ-psycholoog Zeist, Tilburg, Breda, Rotterdam, Leiden en Eindhoven   Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s!
Vacature

Gouda,

Gedragsdeskundige

Ben jij gedragskundige met neuropsychologische kennis en wil jij samen met ons werken aan een zo goed mogelijk leven voor mensen met een verstandelijke beperking of NAH?
Vacature