Werken als psycholoog in coronatijd: waar loop jij tegenaan?

Nu de coronamaatregelen verder zijn aangescherpt, heeft de overheid ook weer verschillende corona-overleggen nieuw leven in geblazen. Het NIP zit daar ook bij aan tafel, en neemt daarin graag input vanuit de praktijk mee. 

We maken graag gebruik van jullie signalen om de relevante partijen goed te adviseren!

Aan deze overleggen nemen naast het NIP ook diverse andere partijen uit het werkveld deel zodat we elkaar en de ministeries goed informeren over alles wat er speelt. Zo kan er sneller bijgestuurd worden wanneer dat nodig blijkt.

 

Laat ons weten wat er bij jou op de werkvloer speelt

Om een waardevolle bijdrage te kunnen leveren in deze overleggen is het natuurlijk belangrijk dat wij weten wat er speelt op de werkvloer. Heb je input voor ons, laat het dan zeker weten. Dit kan op twee manieren: Heb je een concrete situatie of zorg, deel het met ons via info@psynip.nl. Daarnaast willen we ook graag een klankbordgroep ‘Corona’ van leden samenstellen.

 

Meer informatie over de klankbordgroep

Wil jij je ervaringen / belangrijke ontwikkelingen die je ziet met ons delen? Merk je dat er meer of minder vraag is naar psychische bijstand? Is er een verandering in soort problematiek? Kun je zelf je werk nog goed uitvoeren? Zie je zorgelijke trends ontstaan?

De klankbordgroep spreekt over al deze zaken en zal eens in de twee weken via Zoom bij elkaar onder begeleiding van een medewerker van het NIP. Wij schatten in dat dit zo’n 45 minuten zal zijn per keer, en wij plannen deze aan het begin van de avond. De input die we hierin van jullie krijgen, nemen we mee naar de corona-overleggen.