Online bijeenkomsten: Duik samen in de dilemma’s van de gesloten jeugdhulp

Gedragswetenschappers: doe mee aan drie online bijeenkomsten over het voorkomen van gesloten plaatsingen en het verbeteren van de zorg voor jongeren die tijdelijk gesloten geplaatst worden.

NIP, NVO en de Branches Gespecialiseerde Zorg voor Jeugd (BGZJ) nodigen gedragswetenschappers van harte uit om deel te nemen aan deze serie van drie korte online bijeenkomste.

Diverse data vanaf 14 mei, thuis achter je computer.

Tijdens deze bijeenkomsten ga je in gesprek met een vaste (kleine) groep collega gedragswetenschappers die werkzaam zijn op andere plekken in de keten. Met hen bespreek je veel voorkomende dilemma’s bij het bieden van de best passende zorg voor kwetsbare jongeren.

Benut elkaars mind en breng samen de dilemma’s en de uitdagingen verder waar we in de gesloten jeugdhulp voor staan. Kom met collega-gedragswetenschappers uit de hele jeugdhulpketen in contact. Doe nieuwe, verdiepende inzichten op en deel jouw ervaringen hoe we samen kunnen werken aan de best passende zorg voor kwetsbare jongeren.

Deze online bijeenkomsten zijn een vervolg op de expert-meeting in december 2019 over de rol van de gedragswetenschappers bij het plaatsen in de gesloten jeugdhulp.