Denk mee in het nieuwe online panel van Akwa GGZ

Na het patiëntenpanel van MIND start Akwa GGZ nu een een online panel voor zorgprofessionals in de ggz. Meld je aan en praat mee over onderwerpen die in de ggz spelen. 

 

Panelleden als eerste op de hoogte

Als panellid ontvang je 6-8 keer per jaar via mail een uitnodiging voor een digitale vragenlijst. Je krijgt als eerste en exclusief inzicht in alle resultaten. Akwa GGZ deelt de opvallendste uitkomsten in hun nieuwsbrief en op social media.

Rechtstreekse inbreng van professionals en patiënten is van belang voor de kwaliteit van werk in de ggz. Er zal ook onderling worden afgestemd met het MIND patiëntenplatform.

 

Eerste thema: Digitaal of face-to-face: hoe werk jij in corona-tijd?

De eerste vragenlijst gaat over werken met de richtlijn GGZ en corona. Hoe bevallen die? Zijn ze bruikbaar en zo ja, waarvoor? Of zo nee: waarom niet?  Wat is de impact van de grote beslissingen die worden genomen op jouw werk? En hoe zie je de toekomst?

Met de resultaten kan Akwa GGZ bijvoorbeeld beter ondersteunen bij het doorontwikkelen van een richtlijn GGZ en corona in de praktijk.

 

Over Akwa GGZ

Akwa GGZ is de alliantie kwaliteit in de geestelijke gezondheidszorg. Binnen Akwa GGZ werken patiënten, hun naasten en zorgprofessionals samen aan de ontwikkeling en implementatie van kwaliteitsstandaarden. Ook ondersteunt Akwa GGZ alle lerende netwerken in de ggz die uitkomsten van behandelingen willen uitwisselen.