(Ont)regel de zorg: deel jouw mening via de VWS-enquête!

Heb je al gemerkt dat de regeldruk minder wordt door de acties uit het (VWS) actieplan (Ont)Regel de Zorg? Laat je stem horen!

VWS heeft onderzoeksbureau KPMG/Kantar de opdracht gegeven op zoek te gaan naar professionals die hun ervaringen over de administratieve lasten in de (volwassen) zorg willen delen met ministers Hugo de Jonge en minister Bruno Bruins. Via een online enquête kun je laten weten of hun actieplannen werken. Het actieplan (Ont)Regel de Zorg draait om de professional in de zorg. Zolang die niet merkt dat de regeldruk minder wordt, is er nog werk aan de winkel. Vandaar dat de ministers graag willen weten waar die professionals nu precies tegenaan lopen.

Zij hebben vragen als: Tegen welke administratieve knelpunten loop je aan in je dagelijks werk? En heb je al gemerkt dat de regeldruk minder wordt door de acties uit het (VWS) actieplan (Ont)Regel de Zorg? Met dit onderzoek (de merkbaarheidsscan) brengt KPMG in opdracht van het ministerie van VWS jouw ervaringen in kaart.