Vernieuwd: ggzkwaliteitsstatuut.nl

De website voor registratie van het kwaliteitsstatuut voor instellingen en vrijgevestigden is aangepast. De belangrijkste wijzigingen staan in dit bericht op rij.

  1. De stappen in het proces voor registratie of aanpassing van het kwaliteitsstatuut zijn nu direct via het menu toegankelijk.
  2. U kunt direct de status van uw privacy, AVG-instellingen inzien en aanpassen (via een afzonderlijk deel van de website).
  3. U heeft direct inzicht in de status van uw kwaliteitsstatuut na inloggen. Het staat bovenaan op de website in een aangepast menu.
  4. De historie van uw kwaliteitsstatuut is beschikbaar. U kunt uw kwaliteitsstatuten die vanaf vandaag zijn goedgekeurd downloaden. Download uw huidige goedgekeurde kwaliteitsstatuut voordat u het bewerkt.
  5. AGB-code check: u kunt na invullen van de AGB-code controleren hoe u of uw instelling bij Vektis geregistreerd staat. Bevestig vervolgens de AGB-code.
  6. Algemene gegevens kunnen voortaan eenvoudig worden aangepast zonder dat het statuut opnieuw voor toetsing hoeft te worden ingediend.
  7. Het emailadres van uw account wijzigen? Neem contact op met de helpdesk via 088-1263915 (maandag en donderdag 10:00 – 12:00 uur en 13:00 – 15:00 uur) of via helpdesk@ggzkwaliteitsstatuut.nl.

Kortom: deze aanpassingen maken het beheer van uw kwaliteitsstatuut toegankelijker.