Lokale actiecomités bereiden acties Cao Ziekenhuizen voor

Bij de ziekenhuizen vormen werknemers lokale actiecomités die de acties in ziekenhuis voor de komende tijd voorbereiden. 

Voor alle werknemers is een goede cao van belang, zodat het aantrekkelijk blijft om in het ziekenhuis te werken. Daarom is de campagneslogan Goede cao = goede zorg.

Bent u als psycholoog werkzaam in een ziekenhuis en vindt u een goede cao ook belangrijk, neem dan contact op met het actiecomité in uw ziekenhuis.

De eerste actieberaden met actieve werknemers vinden plaats op zeer korte termijn. Tijdens een actieberaad legt u contact met collega’s uit uw eigen ziekenhuis om samen een actiegroep op te richten of het comité uit te breiden. Verder worden de mogelijkheden voor acties/activiteiten in kaart gebracht voor de aankomende periode en actiematerialen verstrekt. De cao-onderhandelaars verstrekken de laatste informatie, zodat u helemaal up to date bent.

 

Aanmelden bij lokale actiecomité

Onderstaande bijeenkomsten zijn op dit moment bekend bij FBZ. Zodra er bijeenkomsten bijkomen, wordt het overzicht aangevuld op fbz.nl. U kunt zich vooraf aanmelden bij uw lokale actiecomité.

  • 13 juni: Uitnodiging actieberaad regio Noord, 17.00 uur tot 18.30 uur tot max 19.00 uur (Van der Valk, Balkenweg 1, Assen)
  • 19 juni: regio Zuid-Oost (informeer in het ziekenhuis),18.00 uur tot max 20.30 uur (FNV-kantoor, Schepenlaan 6, Weert)
  • 25 juni: Uitnodiging actieberaad regio Zuid-West, 19.00 – 20.30 à 21.00 uur (regiokantoor FNV, Pegasusweg 200, 3067 KX Rotterdam)

Neem voor meer informatie contact op met de onderhandelaar in uw regio via bureau@fbz.nl. Meer weten over de achtergronden en waar op te letten?