Ervaart u al minder regeldruk? Vul de (Ont)Regelmonitor in! 

Eind 2018 en begin 2019 namen maar liefst 6.000 zorgverleners deel aan de 0-meting van de (Ont)Regelmonitor. Vanaf nu kunt u deelnemen aan de opvolgende meting.

In 2018 is, met behulp van velen van u, de bureaucratie in de zorg op de kaart gezet door het opstellen van de ‘schrapagenda’s’. Deze schrapagenda’s zijn overgedragen aan het Ministerie van Volksgezondheid, Wetenschap en Sport in mei 2018 en opgegaan in het programma Ontregel de Zorg. De VvAA volgt de voortgang van het verminderen van de regeldruk nauwgezet, samen met verschillende beroepsorganisaties, waaronder P3NL.

 

Eind 2018 en begin 2019 namen maar liefst 6.000 zorgverleners deel aan de 0-meting van de (Ont)Regelmonitor. Maar nu komt het erop aan: vanaf nu kunt u deelnemen aan de opvolgende meting. Deze meting vertelt ons allen – en het ministerie van VWS – in hoeverre er sprake is van vooruitgang in het voornemen van het kabinet: zorgverleners ervaren merkbaar minder regeldruk.

Een cruciale meting dus!

Wij hopen van harte dat u opnieuw in grote getalen de monitor invult. Zodat wij úw stem kunnen laten horen in Den Haag en daar waar nodig.

 

Meer informatie