Maud van Aalderen over burn-out (Radar radio en blog)

Valt er in jouw organisatie weleens iemand uit met burn-outklachten? Kijk dan vooral verder dan alleen naar die persoon; misschien speelt er iets in het team of in de hele organisatie. Maud van Aalderen, Psycholoog Arbeid en Gezondheid NIP vertelt erover in haar blog.

De A&O-psycholoog NIP helpt je in gesprek te gaan met medewerkers over gezondheid, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Maud was zaterdag 5 oktober 2019 te horen op Radio 1 bij het radioprogramma Radar waar zij  vragen van luisteraars over burn-out beantwoordde.  Radar radio is het consumentenprogramma op NPO Radio 1.

Maud is lid van de A&O-werkgoep burn-out die zich over dit thema buigt en begeleidt in haar werk voor Lagerweij veel mensen met burn-out. De werkgroep werkt momenteel aan een visie die rond november verschijnt.

 

Luister ook naar Argos Radio

Vóór Radar Radio gaat en oud-hoogleraar suïcidepreventie Ad Kerkhof  in gesprek bij radioprogramma Argos over de petitie Suïcidepreventie in basisopleiding van hulpverleners. Het NIP steunt deze petitie en zit in het comité van aanbeveling.

Argos wordt zaterdag van 14.00 tot 15.00 uur op NPO Radio 1 uitgezonden. Argos is een samenwerkingsverband tussen Human en VPRO.

Kun je niet live naar de uitzendingen luisteren? Dan kun je via NPO Radio 1 gemist altijd terugluisteren.