Workshop Grafisch Faciliteren – sectie CTA

De sectie ‘Coaching, Training en Advies’ organiseert een workshop Grafisch Faciliteren. In deze workshop krijgt u handvatten om in uw praktijk als adviseur, coach of trainer visuele facilitatie toe te passen. Visuals maken complexe zaken snel duidelijk. De essentie wordt uit het verhaal gehaald. En iets voor je zien helpt bij begrip. Visuals dienen het doel, en hoeven dus niet ‘mooi’ te zijn. Simpele tekeningen maken kan iedereen. In de workshop gaan we direct aan de slag met eenvoudige beelden. U legt een eigen beeldenencyclopedie aan en gaat naar huis met concreet idee om het gebruik van visuals toe te passen in de eigen praktijk.

Spreker:
Barbara van Kesteren is visueel procesbegeleider, sociaal psycholoog en interventiekundige. Bij het begeleiden van teams en individuen binnen organisaties ontdekte ze de kracht van visualisatie. Mensen zien ineens voor zich wat ze zeggen en hoe dit zich verhoudt tot hoe ze willen werken. Dit werkt als een spiegel. En met een visual zijn ideeën en toekomstbeelden makkelijk te communiceren. Barbara heeft een eigen bureau, van waar uit ze werkt als trainer in Appreciative Inquiry, visueel procesbegeleider, coach en organisatie adviseur.

Locatie en tijd
HNK Utrecht Centraal Station -Arthur van Schendelstraat 650 – 3511 MJ Utrecht
Zaal 1.03&1.04
Datum: 25 januari 2018
Inloop vanaf 12.30 uur
Van 13:00 tot 17:00 uur

Kosten*
€ 55,- voor NIP-leden
€ 85,- voor niet-leden
€ 20,- voor studentleden en werkzoekende leden*
*   Voor studentleden en werkzoekende leden is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Accreditatie
Accreditatie wordt aangevraagd voor de registers Arbeid- en Organisatiepsycholoog NIP en Psycholoog Arbeid en Gezondheid NIP. Wie in deze registers is geregistreerd mag de titel Registerpsycholoog NIP/Arbeid & Organisatie voeren.

De sectie Coaching, Training & Opleiding NIP hoopt van harte u te mogen verwelkomen!

U kunt zich niet meer aanmelden. De workshop is vol.

Wel kunt u een mail (secretariaat@psynip.nl) sturen om op de wachtlijst gezet te worden. U wordt dan benaderd als er een plek vrijkomt.

Organisatie: A&O - sectie CTA
Locatie: HNK- Utrecht