NIP-Webinar: Vrijdagmiddagbijeenkomst De kunst van het interveniëren

NIP-Webinar: Vrijdagmiddagbijeenkomst De kunst van het interveniëren
Een webinar door Barbara van Kesteren, Hanneke Laarakker en Willem de Wijs

Tijdens dit webinar wordt stilgestaan bij de theorie en praktijk van interveniëren. Aan de hand van het recent uitgegeven boek ‘De kunst van het interveniëren’ geven de auteurs Barbara, Hanneke en Willem zicht op de onderliggende opvattingen, modellen en theorieën. Concrete toepassingen en werkvormen komen aan de orde. Een illustratieve casus wordt besproken. En je wordt zelf aan het denken gezet over je eigen interventiekundig denken en handelen.

 

Het Instituut voor Interventiekunde verbindt psychologische inzichten aan inzichten uit disciplines als bedrijfskunde, systeemdenken en organisatiekunde. Recent schreven zij hierover ‘De kunst van het interveniëren’. Centraal staan daarin de vragen ‘Wat is er aan de hand?’ en ‘Wat gaan we er aan doen?’.

 

Over de sprekers

Barbara van Kesteren, Hanneke Laarakker en Willem de Wijs zijn eigenaar van het Instituut voor Interventiekunde. Zij zijn alle drie psycholoog. Het Instituut voor Interventiekunde geeft al vijftien jaar opleidingen op het gebied van waarderend interveniëren: in groepen, organisaties en samenleving. Kernopleidingen zijn de postmasteropleiding Interventiekunde en opleidingen Appreciative Inquiry. Deze zijn door het NIP geaccrediteerd. Daarnaast worden interventiekundige projecten bij een diversiteit aan organisaties uitgevoerd.

 

Datum

Dit webinar vindt plaats op vrijdag 16 oktober van 15.00 tot 16.00 uur.

 

Terugkijken

Het webinar is na afloop door NIP-leden terug te kijken via www.psynip.nl/webinars

 

Accreditatie

Voor dit webinar wordt accreditatie aangevraagd voor Registerpsycholoog NIP A&O en A&G

 

Aanmelden

Dit webinar is gratis en exclusief toegankelijk voor NIP-leden. Aanmelden kan via onderstaande link. Een paar uur voorafgaand aan het webinar, krijgt u de link toegezonden via het e-mailadres dat u hebt opgegeven.

Klik hier om u aan te melden

Organisatie: NIP, sectie A&O
Locatie: Webinar