Webinar – Persoonlijkheidsproblematiek en trauma

Ben jij als startende psycholoog benieuwd naar de relatie tussen persoonlijkheidsproblematiek en trauma? Volg dan op 12 oktober dit webinar met GZ-psycholoog Yvette Willemse.

Trauma en persoonlijkheidsproblematiek zijn niet te scheiden. Aan de ontwikkeling van persoonlijkheidsproblematiek liggen traumatische ervaringen ten grondslag. Deze komen bijvoorbeeld tot uiting in PTSS klachten, disfunctionele copingstrategieën en een veelheid aan problemen in het dagelijks leven. Het kan ingewikkeld kan zijn om een behandellijn te bepalen en daar aan vast te houden. In dit webinar gaat Yvette Willemse in op de relatie tussen trauma en persoonlijkheid, diagnostiek en behandelmethodieken (EMDR en Schematherapie). Zij zal dit doen aan de hand van voorbeelden uit de klinische praktijk.

 

Over de spreker

Yvette Willemse is in opleiding tot klinisch psycholoog bij Arkin. Zij is EMDR practitioner en heeft de afgelopen acht jaar gewerkt met trauma en persoonlijkheidsstoornissen.

 

Datum

Dit webinar vindt plaats op dinsdag 12 oktober van 19.30 – 21.00 uur

 

Terugkijken

Het webinar is na afloop door NIP-leden terug te kijken via www.psynip.nl/webinars

 

Aanmelden

Dit webinar is gratis en exclusief toegankelijk voor NIP-leden. Aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier. Een paar uur voorafgaand aan het webinar, krijg je de link toegezonden via het e-mailadres dat je hebt opgegeven.

 

 

 

 

Organisatie: NIP
Locatie: Online