NIP-Webinar Marketing en Personal Branding

Wil jij als zelfstandig gevestigde psycholoog meer weten over hoe je marketing en personal branding kan inzetten voor jouw bedrijf/praktijk? Hoe onderscheid je jezelf als psycholoog van andere psychologen en zorg je voor voldoende nieuwe klanten? Hoe bepaal je je doelgroep en is verbreding van je doelgroep mogelijk? 

Karen Oldhoven van Brand New Personal neemt je tijdens dit interactieve webinar mee in de wereld van marketing, communicatie en sales. Met als doel om jouw aspiraties en dromen te realiseren met de juiste aanpak. Meld je nu aan!

 

Personal branding

Personal branding is de PR trend van de toekomst, van nu. Iedereen wil zijn/haar unieke persoonlijke verhaal overbrengen om producten en services te verkopen. Als zelfstandig gevestigd NIP-lid ben je wellicht voorzien van voldoende klandizie, maar misschien heb je door de COVID-19 juist behoefte aan een nieuwe aanpak om jezelf als psycholoog in de markt te zetten. Het combineren van marketing, communicatie en sales vaardigheden is de beste strategie.

  • Hoe pak je het aan om nieuwe klanten te werven?
  • Wie is mijn doelgroep? En is dit de juiste doelgroep of is er verbreding te vinden?
  • Hoe onderscheid ik mijzelf van de rest?
  • Wat is mijn salespitch t.o.v. alle andere 13.000 NIP leden?

Mochten deze vragen aanspreken, woon dan zeker dit webinar bij!

Karen deelt niet alleen haar expertise, maar laat live zien hoe zij zelfstandig gevestigde psychologen een stap verder helpt met personal branding en het bouwen van een excellent merk.

 

Over de spreker Karen Oldhoven

Karen Oldhoven

“Ik word gelukkig als ik voor andere mensen waarde kan toevoegen om hun doelen te bereiken. Met dertien jaar ervaring bij internationale mediabedrijven als JCDecaux en DPG Media, weet ik dat herhaling één van de krachten is voor het bouwen van merken. Klanten als Google, Rituals en Tele2 adviseerde ik bij hun marketing-, communicatie- en sales uitdagingen met als gevolg vele learnings, honger naar groei en groen-cijferige bedrijfsresultaten.”

“In februari 2020 jl. startte ik mijn bedrijf Brand New Personal waarbij ik ondernemers en zzp’ers steun met personal branding om een duurzaam, excellent merk te bouwen. Sinds jaar en dag creëren personen merken van zichzelf zoals: Marilyn Monroe, Oprah, Jeff Bezos, ondernemers en freelancers. Corporate bedrijven startten Employer branding met hun trotse werknemers als paradepaardjes. Personal branding is de PR trend van de toekomst, van nu. Een ieder wil zijn/haar unieke persoonlijke verhaal overbrengen om diensten en/of producten te verkopen.”

 

Datum

Dit webinar vindt plaats op donderdag 10 september van 19.30 -20.30 uur

 

Terugkijken

Het webinar is na afloop door NIP-leden terug te kijken via psynip.nl/webinars

 

Aanmelden

Dit webinar is gratis en exclusief toegankelijk voor NIP-leden. Een paar uur voorafgaand aan het webinar, krijgt je de link toegezonden via het e-mailadres dat je hebt opgegeven.

 

Meld je aan!

 

Organisatie: Werkgroep Zelfstandig gevestigden NIP
Locatie: webinar