Webinar – Forensische leerlijn van het EFP

Wil jij je expertise op het gebied van forensische psychologie bevorderen? En meer weten over de specialistische diagnostiek, interventies en nazorg die daarbij komt kijken? Tijdens dit webinar lichten Daniek Nellissen en Marjolein Ausems toe hoe jij als professional de Forensische Leerlijn kan gebruiken en inzetten hiervoor.

 

Forensische zorg is een heel specialistisch vakgebied gekenmerkt door de specialistische diagnostiek, psychosociale interventies en forensische nazorg en dan meestal in een strafrechtelijke kader. Om de expertise te bevorderen is het online platvorm van de Forensische Leerlijn ontwikkeld door het Expertisecentrum Forensische Psychiatrie (EFP).

Tijdens dit webinar lichten Daniek Nellissen en Marjolein Ausems toe hoe jij als professional de Forensische Leerlijn kan gebruiken en inzetten om jouw expertise te bevorderen.

Dit webinar vindt plaats op dinsdag 14 september van 18.30 – 19.30 uur.

 

Over de sprekers

Daniek Nellissen en Marjolein Ausems maken onderdeel uit van het projectteam van het Expertisecentrum Forensisch Psychiatrie (EFP)

 

Aanmelden

Dit webinar is toegankelijk voor iedereen die interesse heeft in de forensische leerlijn. Aanmelden kan via onderstaande link. Een paar uur voorafgaand aan het webinar, krijg je de link voor het webinar toegezonden via het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Let er goed op dat het emailadres correct gespeld is.

 

Terugkijken

Het webinar is na afloop door NIP-leden terug te kijken via www.psynip.nl/webinars

 

Niets ontvangen of problemen bij aanmelden? Stuur dan een mail naar het bijeenkomstennip@psynip.nl

 

 

 

 

 

Organisatie: Sectie Forensische Psychologie NIP i.s.m. EFP
Locatie: Online