Webinar – Diagnostiek bij middelengebruik

Diagnostiek bij middelengebruik
Een NIP-Webinar door Nicolle van Mil en Thelma Schilt.

Wegens een succesvolle editie in 2020 organiseert de BAPD NIP-commissie opnieuw een Diagnostiekmiddag voor m.n. BAPD-supervisoren met een webinar.

Over de sprekers

Nicolle van Mil
Nicolle werkt als klinisch psycholoog bij Novadic-Kentron, op de dubbeldiagnose afdeling waar zij regiebehandelaar en manager is. Ook is zij praktijkopleider voor de GZ opleiding. Nicolle is sinds 2008 in dienst bij Novadic-Kentron waar zij zowel ambulant als klinisch heb gewerkt, in veel verschillende doelgroepen en waar zij diagnostiek een warm hart toedraagt. We werken op de afdeling toe naar een TOPGGZ keurmerk, en zij verricht wetenschappelijk onderzoek naar het voorkomen van terugval in alcoholgebruik door het aanbieden van een breintraining.

Thelma Schilt
Thelma werkt sinds april 2019 als klinisch neuropsycholoog bij de Jellinek, Verslavingszorg. Daarnaast heeft zij een aanstelling bij de Universiteit van Amsterdam en de RINO Groep. Hiervoor werkte zij in het Slotervaartziekenhuis op de afdeling Medische Psychologie. Haar promotieonderzoek ging over de neuropsychologische effecten van XTC-gebruik.

Datum

Dit webinar vindt plaats op vrijdag 17 december 2021 van 14:00-17:00 uur

Kosten

€ 15,- voor NIP-leden
€ 95,- voor niet NIP-leden.

Terugkijken

Het webinar is na afloop door NIP-leden terug te kijken via www.psynip.nl/webinars

Accreditatie

Voor dit webinar wordt accreditatie aangevraagd voor herregistratie KP/KNP, Eerstelijnspsycholoog NIP, A&G psycholoog NIP en K&J psycholoog NIP.  Accreditatie wordt alleen toegekend wanneer men aanwezig is tijdens de bijeenkomst en kan niet worden toegekend bij het terugkijken van het webinar.

Aanmelden

Aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier. Een paar uur voorafgaand aan het webinar, krijgt u de link toegezonden via het e-mailadres dat u hebt opgegeven.
Let op: Aanmelden kan tot donderdag 16 december 17.00 uur.

 

 

 

Organisatie: NIP
Locatie: Online