NIP/VGCT-Webinar Delictanalyse en delictscenario in de Forensisch Zorg

Werk jij als psycholoog binnen de Forensische Zorg met delictanalyses en delictscenario’s of wil je hier mee gaan werken? Volg dan dit webinar met psychotherapeut Frederieke Ekkelkamp, psycholoog Emma van den Berg en psycholoog Daan Kramer van Transfore. 

In de forensische zorg krijgt het omgaan met het delict in de behandeling een centrale rol. Tijdens dit webinar bespreken we de verschillende methodieken en krijg je praktische tips aan de hand van sprekende voorbeelden. Er worden 3 dilemma’s uitgelicht, die de sprekers Frederieke Ekkelkamp, Emma van den Berg en Daan Kramer van Transfore in de praktijk tegenkomen.

Over de sprekers

Frederieke Ekkelkamp is als psychotherapeut en GZ-psycholoog werkzaam bij Transfore. Zij heeft 6 jaar in de TBS met dwangverpleging gewerkt en werkt nu bijna 5 jaar op de polikliniek van Transfore in Zwolle. Op beide werkplekken heeft zij de nodige ervaring opgedaan met delictanalyses, zowel individueel als in groepen.

Emma van den Berg is als psycholoog werkzaam bij Transfore en heeft ervaring met delictanalyses bij de poliklinische populatie en klinische populatie.

Daan Kramer is als psycholoog werkzaam bij Transfore en heeft ervaring als behandelaar binnen de forensische ambulante en klinische sector en als groepsleider in een forensische kliniek.

  • Wat:                        Webinar Delictanalyse en delictscenario in de Forensische Zorg
  • Voor wie:              Alle leden van de NIP Sectie Forensische Psychologie van de VGCt sectie Forensische Psychologie
  • Wanneer:             Dit webinar vindt plaats op dinsdag 15 september van 18.30 – 19.30 uur

 

Terugkijken

Het webinar is na afloop door NIP-leden terug te kijken via psynip.nl/webinars

 

Aanmelden

Dit webinar is gratis en exclusief toegankelijk voor NIP-leden en VGCT-leden. Aanmelden kan via onderstaande link. Een paar uur voorafgaand aan het webinar, krijg je de link voor het webinar toegezonden via het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Let er goed op dat het emailadres correct gespeld is.

Niets ontvangen of problemen bij aanmelden? Stuur dan een mail naar het secretariaat@psynip.nl

 

 

Organisatie: Secties Forensische Psychologie NIP en VGCt
Locatie: Webinar