NIP-webinar: Vrijdagmiddagbijeenkomst – Werken met coachingstool SpotlightPROFILE

Ben jij als psycholoog toe aan een nieuwe, frisse profiling- & coachingstool, met zowel een praktische insteek en een sterke wetenschappelijke basis? Meld je dan aan voor het webinar over  SpotlightPROFILE en leer hoe je zowel individuen als teams helpt beter samen te werken en te presteren onder druk. SpotlightPROFILE is afkomstig is uit de topsport en wordt met succes ingezet door psychologen en coaches in verschillende typen organisaties.

 

Wat is SpotlightPROFILE?

SpotlightPROFILE meet middels een online vragenlijst prestatievoorkeuren van mensen op basis van gedragsstijl én mindset. Hier rolt een digitaal profiel uit dat zowel op individueel, teamniveau als voor organisaties inzicht en handvatten geeft om wendbaarheid en aanpassingsvermogen te ontwikkelen.

SpotlightPROFILE biedt jou als psycholoog unieke inzichten in de persoonlijkheid van je cliënten om zo sneller tot de kern van de zaak te komen.

 

Waar komt SpotlightPROFILE vandaan?

SpotlightPROFILE vindt zijn oorsprong in Engeland, is ontwikkeld door prestatiepsychologen en ontstaan uit jarenlange ervaring in de topsport waarin presteren onder druk centraal staat. Spotlight is nieuw in Nederland, maar wordt al een tijd succesvol ingezet bij o.a. het England Institute of Sports, Coutts Bank en veel andere high performance organisaties in de UK.

 

Over de spreker

Rogier Hoorn is A&O psycholoog en Sport- en prestatiepsycholoog en helpt performers in topsport, overheid en bedrijfsleven prestaties te verbeteren. Door zijn jarenlange ervaring in het begeleiden van het olympische team (NOC*NSF) richting de Olympische Spelen van Londen 2012, Rio 2016 en nu Tokyo 2020ne heeft Rogier praktische tools ontwikkeld om mensen zowel op individueel als teamniveau prestatiegrenzen te laten verleggen.

Zo werkte hij o.a. met het Nederlands Dameshockeyelftal richting hun gouden medaille op het WK 2014 en rekent hij organisaties als de Luchtverkeerleiding Nederland, de Koninklijke Luchtmacht, Universiteit van Amsterdam, Achmea en Randstad tot zijn opdrachtgevers.

 

Datum

Dit webinar vindt plaats op vrijdagmiddag 28 augustus van 15.00 – 16.00 uur

 

Accreditatie

Accreditatie is aangevraagd voor Registerpsycholoog NIP A&O / A&G. Voor toekennen van de accreditatiepunten dien je live bij het webinar aanwezig te zijn.

 

Terugkijken

Het webinar is na afloop door NIP-leden terug te kijken via psynip.nl/webinars

 

Aanmelden

Dit webinar is gratis en exclusief toegankelijk voor NIP-leden. Een paar uur voorafgaand aan het webinar, krijg je de link toegezonden via het opgegeven e-mailadres.

 

Meld je aan via Zoom!

 

Organisatie: NIP webinars