StroomOPloop voor jeugdhulpprofessionals

Eerder, sneller en beter passende hulp bieden aan kwetsbare jongeren en ouders, zo thuis mogelijk, hoe doe je dat?

Tijdens StroomOpLoop van 10 december word je uitgedaagd, geïnspireerd en gemotiveerd om samen met andere jeugd- en onderwijsprofessionals koers te zetten naar een betere jeugdhulp. De StroomOpLoop vindt plaats in regionale ‘pop-uprestaurants’ met een live-verbinding met sprekers vanuit een centrale studio. Verbinding, inspiratie en ‘stroomopwaarts’ leren en verbeteren staan centraal.

Een sterker voorveld, onderwijs op maat, netwerkzorg, gezinsgericht werken, de inzet van ervaringsdeskundigheid en ontwikkeling van vernieuwende jeugdhulp met een Plus. Daar maken we ons sterk voor.

De StroomOPloop is een hybride event, kleinschalig georganiseerd. Met inspiratietalks vanuit een centrale studio.

 

Volg de StroomOPcast met Malou van Hintum

Wekelijks StroomOp-inspiratie van jeugdhulpprofessionals? Journaliste Malou van Hintum gaat de komende weken in gesprek met professionals en ervaringsdeskundigen over stroomopwaarts werken in jeugdhulp. Wat is nodig aan kennis en skills bij professionals, welke diagnostische middelen en interventies zijn effectief, maar ook wat is er in organisaties nodig om te leren en te verbeteren? En zijn er voorbeelden die laten zien dat het mogelijk is om stroomopwaarts en zo thuis mogelijk de hulp aan kinderen, jongeren en hun gezinnen te verbeteren?

Organisatie: BGZJ - branches gespcialiseerde zorg voor jeugd
Locatie: diverse locaties in Nederland