profielfoto-organen-sps-nip

SPS-NIP Nationaal Psychologie Congres 2017

De Nationaal Congres Commissie van SPS-NIP organiseert op vrijdag 17 november het Nationaal Psychologie Congres voor studenten. Het congres heeft als doel toekomstig psychologen kennis te laten maken met de verschillende werkvelden binnen de psychologie. Het thema luidt: ‘Een droombaan als psycholoog: wie wat waar, hoe kom jij daar?’.

Het congres richt zich dit jaar op het ontdekken van ieders eigen talenten! Hoofdspreker Luk Dewulf gaat hier dan ook nader op in tijdens de plenaire lezing. Vervolgens worden gedurende drie rondes diverse lezingen en workshops georganiseerd. Ook kan men deelnemen aan een nieuwe netwerkactiviteit: speeddaten! Hierbij kunnen studenten door middel van korte gesprekjes met psychologen uit verschillende werkvelden ontdekken wat het beste bij hen past. Daarnaast zijn er Beroepscoaches aanwezig en is er een geheel nieuwe informatiemarkt: The Inspiration Station!

Bij de prijs zijn lunch en de gezellige afsluitingsborrel inbegrepen! Volg de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen omtrent het congres. Hier zal tevens op 25 september de kaartverkoop van start gaan. De eerste 100 boekers krijgen vroegboekkorting dus bestel snel je kaartje!

 

Organisatie: Sectie Psychologie Studenten (SPS) 
Locatie: Cursus- en vergadercentrum Domstad in Utrecht
Inloop: 9:30 – 10:00
Start- en eindtijd: 10:00 – 17:45
Start kaartverkoop: 25 september via de 
Facebookpagina 

We verkopen 100 kaarten met vroegboekkorting!: Student met SPS-NIP lidmaatschap: €10,-. Student zonder SPS-NIP lidmaatschap: €17,50. Niet-studenten: €20,-.
Tarief daarna: Student met SPS-NIP lidmaatschap: €12,50. Student zonder SPS-NIP lidmaatschap: €20,-. Niet-studenten: €25,-. 

Organisatie: Sectie Psychologie Studenten (SPS)
Locatie: Utrecht