Flyer NIP jaarcongres 2022

NIP-Jaarcongres 10 juni 2022

Op vrijdagmiddag 10 juni is er weer een NIP-jaarcongres! Na een succesvolle online editie vorig jaar, willen we je dit jaar weer van harte uitnodigen voor een live ontmoeting en wel in de Polarzaal van de Jaarbeurs Utrecht. Het thema van het congres is:

GRENSVERLEGGEND

Pionieren in de psychologie

 

We bieden je een boordevol programma met vooraanstaande, inspirerende en innovatieve psychologen, zodat je vol inspiratie en vakinformatie het weekend in kunt gaan. We gaan het onder andere hebben over de laatste ontwikkelingen in de psychologie en de kansen en risico’s die daarbij komen kijken. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als ethiek, gezondheidszorg, (culturele) diversiteit of Artificiële Intelligentie (AI).

We starten met een plenaire spreker, waarna je in diverse break-out sessies meer de diepte in kunt gaan. We eindigen ook weer met een plenaire spreker. Er is deze middag ook voldoende gelegenheid om te netwerken en elkaar te ontmoeten.

Meld je snel aan en maak je keuze, dat kan t/m maandag 6 juni. 

(let op: het kan zijn dat subsessies snel vollopen. We hebben te maken met een beperkt aantal plaatsen. Meld je dus op tijd aan)

Houd onze nieuwsbrief en social kanalen in de gaten voor updates.

Programma
Bekijk het programma op de congreswebsite


Sprekers
Bekijk de sprekers op de congreswebsite


Aanmelden en tarieven

  • NIP-lid (€50)
  • NVGzP-lid (€50)
  • Student-lid (SPS-NIP) (€20)
  • Niet-lid (€225)
  • Niet-lid + lid worden tot einde 2022 (€225)

Aanmelden kan t/m maandag 6 juni

 

Accreditatie
Accreditatie wordt aangevraagd.

 

Organisatie: NIP
Locatie: Mediaplaza Polar, Utrecht