Save the date; Aan tafel bij: Pact voor de ouderenzorg

Aan tafel bij: Pact voor de ouderenzorg

– Inspireren, Ontmoeten, Verbinden –

 

Met het Pact voor de Ouderenzorg hebben we ons verbonden de zorg en ondersteuning voor onze ouderen te verbeteren: met als doel waardig ouder worden. We zijn een beweging gestart waarbij ouderen zelf betrokken zijn en meedenken. Samen werken we aan de strijd tegen eenzaamheid, zetten we in op langer thuis wonen en gaan we aan de slag met het verbeteren van de verpleeghuiszorg. U als deelnemer van het Pact kunt een belangrijke bijdrage leveren aan de ouderenzorg: door lokaal, regionaal of landelijk met andere partijen activiteiten op te pakken. VWS helpt daarbij door regelmatig ontmoetingen te organiseren. Na de succesvolle eerste bijeenkomst op 11 oktober 2018 kondigen we de tweede landelijke Pact bijeenkomst aan.

 

Schuif aan tafel bij het Pact en laat u inspireren, ontmoet deelnemers en ga met elkaar de samenwerking aan!

 

Tijdens de Pact bijeenkomst op 28 maart wordt aan u het podium geboden. Er is ruimte voor ontmoetingen, het delen van initiatieven en er is specifieke aandacht voor het thema voeding. Samen met minister De Jonge kijken we terug op één jaar Pact en kijken we vooruit om nog meer mooie initiatieven te starten.

 

We willen u als deelnemer van het Pact met dit bericht prikkelen om uw initiatieven uit uw eigen praktijk tijdens deze tweede bijeenkomst met elkaar te delen. Samen bereiken we meer!

 

Dit is een persoonlijke uitnodiging. U kunt per organisatie met twee mensen deelnemen aan de dag. U kunt zich hier aanmelden.

 

Meer informatie over het programma en de precieze locatie volgt eind februari.

 

We zien u graag op 28 maart!

 

Hartelijke groet,

 

Team Pact voor de ouderenzorg
Organisatie: VWS Pact voor ouderenzorg
Locatie: Volgt nog..