Online Uitreiking scriptieprijs Forensische Psychologie

De sectie Forensische Psychologie van het NIP reikt op 11 mei voor de derde keer de Scriptieprijs Forensische Psychologie uit. Dit keer digitaal, zodat jij makkelijk bij deze uitreiking kan aansluiten!

Ben jij benieuwd naar het nieuwste wetenschappelijke onderzoek binnen de forensische psychologie? En de reden waarom juist deze scriptie gewonnen heeft? Meld je dan meteen aan.

De scriptieprijs, bestaande uit 250 euro opleidingsbudget, wordt uitgereikt om studenten te stimuleren onderzoek te blijven doen in het brede vak van de forensische psychologie. De juryleden zijn Klaus Drieschner, Vivienne de Vogel en Jan Mertens.


Over de spreker

De winnaar van de scriptieprijs blijft nog even geheim, maar zal tijdens deze online uitreiking haar of zijn scriptie uitgebreid toelichten.

 

Aanmelden

Je kan gratis deelnemen aan deze online uitreiking, aanmelden kan via onderstaande link. Een paar uur voorafgaand aan het webinar krijg je de link voor het webinar toegezonden via het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Let er goed op dat het emailadres correct gespeld is.

 

Datum

Dinsdag 11 mei 18.30 – 19.30 uur

Niets ontvangen of problemen bij aanmelden? Stuur dan een mail naar het bijeenkomstennip@psynip.nl

 

Aanmelden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Organisatie: Sectie Forensische Psychologie NIP
Locatie: ONLINE