Online scholing – Leadership Embodiment

Hoe bewaar jij je professionaliteit als een klant of client je stress geeft? Hoe blijf je trouw aan je eigen normen, waarden en gevoelens? Ook al kom je tegenslag, conflict of meningsverschillen tegen.

Tijdens deze online scholing krijg je praktische tools en oefeningen vanuit Leadership Embodiment aangereikt, die jij op dagelijkse of in uitdagende situaties kan toepassen.

Anouk Brack neemt je tijdens deze online scholing mee in de theorie en uitvoering van Leadership Embodiment.  Anouk is internationaal expert in leiderschapsontwikkeling en de eerste gecertificeerde trainer in Leadership Embodiment in Nederland. Als executive coach, spreker en trainer werkte ze met organisaties als Radboud UMC, AFM, ProRail, Dawn Foods en vele andere. Gedreven door de wens om mensen hun potentieel volledig te laten benutten, laat ze hen kennismaken met de verborgen dimensie van leiderschap.

Door middel van praktische en krachtige oefeningen helpt Anouk je lichaam en geest op elkaar af te stemmen en optimaal te functioneren, juist ook in uitdagende situaties. Anouks’ methode is geworteld in biologie, mindfulness, oosterse vechtkunst, leadership embodiment en technieken uit de topsport. Met een praktische insteek, veel humor en inspiratie helpt ze gedreven professionals te werken vanuit hun kracht. Haar kennis en ervaring deelt ze in haar boek, in trainingen en in-company trajecten.

 

Wat is Leadership Embodiment?

Met Leadership Embodiment breng je hoofd, lichaam, emotie en intuïtie op één lijn, je ‘gecentreerde zijn’. Dit stelt je in staat makkelijk om te gaan met de uitdagingen in een wereld die voortdurend in beweging is. Ook al kom je tegenslag, conflict of meningsverschillen tegen: je zal in staat zijn hier makkelijker mee om te gaan én in verbinding te blijven met jouw visie, met wat voor jou echt belangrijk is. Daartoe krijg je zeer praktische tools en oefeningen aangereikt, die je op dagelijkse en/of in uitdagende situaties kan toepassen.

Leiderschap gaat niet alleen over ‘grote leiders’ die een heleboel mensen leiden, al is ook voor zulke leiders Leadership Embodiment relevant. Leiderschap gaat over in je centrum blijven, trouw blijven aan jezelf, je waarden, gevoelens en vandaaruit verbonden blijven met de ander. Oók onder stressvolle omstandigheden. Het gaat over je kracht en professionaliteit kunnen bewaren, óók als je klant of cliënt jou ‘negatief’ benadert, je stress geeft, op wat voor manier dan ook.

Daarover gaat deze avond, georganiseerd door de sectie Lichaamsgericht Werkend Psychologen. Omdat dit relevant is voor iedereen die in haar of zijn persoonlijk leiderschap wil staan, bieden we dit NIP breed aan.

 

Over de spreker

Anouk Brack is internationaal expert in leiderschapsontwikkeling en de eerste gecertificeerde trainer in Leadership Embodiment in Nederland. Als executive coach, spreker en trainer werkte ze met organisaties als Radboud UMC, AFM, ProRail, Dawn Foods en vele andere. Gedreven door de wens om mensen hun potentieel volledig te laten benutten, laat ze hen kennismaken met de verborgen dimensie van leiderschap.

Door middel van praktische en krachtige oefeningen helpt Anouk je lichaam en geest op elkaar af te stemmen en optimaal te functioneren, juist ook in uitdagende situaties. Anouk’s methode is geworteld in biologie, mindfulness, oosterse vechtkunst, leadership embodiment en technieken uit de topsport. Met een praktische insteek, veel humor en inspiratie helpt ze gedreven professionals te werken vanuit hun kracht. Haar kennis en ervaring deelt ze in haar boek, in trainingen en in-company trajecten. Lees meer..

 

Datum

Dinsdag 18 mei van 19.00 – 21.00 uur

 

Programma

19.00 uur           Introductie
19.10 uur           Eerste kennismaking: turbo-centreren
19.20 uur           Methode Leadership Embodiment
19.35 uur           De biologie achter Leadership Embodiment
19.50 uur           Staande oefeningen
20.10 uur           Hoe kan je Leadership Embodiment toepassen?
20.30 uur           In break-out rooms – Hoe is het voor mij en ons van toepassing?
20.45 uur           Afsluiting met inzichten & vragen

 

Accreditatie

Accreditatie is aangevraagd voor 2 punten voor Lichaamsgericht Werkend Psycholoog NIP. Voor toekennen van de accreditatiepunten dien je live bij het webinar aanwezig te zijn.

 

Terugkijken

Deze online scholing wordt niet opgenomen en is dus niet terug te kijken.

 

Deelnamekosten

NIP-lid                                             € 15
SPS-NIP lid                                     € 10
startende psychologen NIP-lid        € 10
niet NIP-lid                                       € 85

 

Aanmelden

Aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier. Een paar uur voorafgaand aan het webinar, krijg je de link toegezonden via het e-mailadres dat je hebt opgegeven.

 

Organisatie: sectie LWP
Locatie: Online